spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Profesorul Alexandru Mîtã, cîstigãtorul premiului european pentru predare inovatoare în 2021

- Advertisement -

PREMIU…Castigãtorul primei editii a concursului „European Innovative Teaching 2021″ este profesorul vasluian Alexandru Mî, a cãrui activitate didacticã este recunoscutã atât de comunitatea localã, cât si la nivel european. Proiectul Erasmus+ « Comics in Teaching Languages / La BD en classe de langues » i-a adus marele premiu, demonstrând încã o datã preocuparea aparte a profesorului pentru educatia de calitate, bazatã pe seriozitate si creativitate. „Acest proiect a rupt „matrita” în educatie si poate servi drept sursã de inspiratie pentru altii, pentru a face predarea si învãtarea mai atractivã, participativã si incluzivã, a transmis Michael Teutsch, seful unitãtii de analizã al Directiei Generale pentru Educatie si Culturã, al Comisiei Europene.

În scrisoarea oficialã primitã de profesorul Alexandru Mîtã, munca remarcabilã a acestuia a fost aplaudatã, fiind considerat un adevãrat model demn de urmat si pentru alti profesori. Premiul european pentru predare inovatoare este o nouã initiativã de celebrare a activitãtii profesorilor si scolilor, în special în contextul cooperãrii europene în domeniul educatie si formare profesionalã, sustinute de programul Erasmus +. De asemenea, îsi propune prezentarea practicilor inovatoare de predare si învãtare, precum si încurajarea învãtãrii mutuale peste granite. În acest prim an al initiativei, accentul tematic a fost pus pe învãtare la distantã si mixtã. Este marea mea plãcere si onoare sã vã informez cã urmãtorul proiect Erasmus + va fi printre proiectele cîstigãtoare, pe baza unei selectii realizate de Agentia Nationalã Erasmus + din România: Comics in Teaching Languages ​​/ La BD en classe de langues. Acest proiect a rupt matrita în educatie si poate servi drept sursã de inspiratie pentru altii, pentru a face predarea si învãtarea mai atractive, participative si incluzive. Dezvãluirea publicã a laureatilor va avea loc la 16 septembrie 2021 în timpul evenimentului de lansare gãzduit de doamna Mariya Gabriel, comisarul european pentru inovare, cercetare, culturã, educatie si tineret. Va avea, de asemenea, plãcerea de a întâmpina proiecte premiate la ceremonia de premiere europeanã, care va urma pe 20 octombrie 2021. Datoritã actualei situatii cu pandemia Covid-19, toate evenimentele vor avea loc într-un format virtual. Vã felicitãm sincer pentru munca remarcabilã si asteptãm cu nerãbdare sã vã întâmpinãm pe voi, partenerii de proiect si participantii interesati la evenimentele mentionate mai sus, în toamnã. Între timp, Agentia Nationalã Erasmus  din tara dvs. vã va ajuta cu aranjamentele practice si orice informatii suplimentare de care aveti nevoie”, a transmis Michael Teutsch, seful unitãtii de analizã al Directiei Generale pentru Educatie si Culturã, al Comisiei Europene.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Nu le ai tu cu manelele dar exista una in care se zice așa: dușmanii mi poartă pică dar n au valoarea mea…. Bravo ție! Baftă și la mai mare, dușmanii sa mai citească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.