Programele culturale din martie și bugetele alocate la Bârlad (FACSIMIL)

ACTIVITĂȚI… Programul activităților cultural-artistice și bugetele estimative din luna martie vor fi analizate în cadrul Consiliului Local Municipal Bârlad, pe 26 februarie. În această lună, suplimentar față de activitățile prevăzute, se vor tipări șase volume ale prof. Gheorghe Clapa, cu titlul „Bisericile Bârladului” și sunt necesare cheltuieli în valoare de 8.000 lei (tehnoredactare, tipărire), iar în fiecare zi de marți și joi, Ia Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu” se va derula Proiectul „Creștem cititori”, Ia care participă 60 de copii cu vârste cuprinse între 3-6 ani, cu un buget de 500 lei.

Iată care este programul activităților culturale din luna martie, propus a fi analizat și aprobat de consilierii locali ai Bârladului.

Pe 1 Martie, la BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „ STROE S. BELLOESCU” are loc premierea elevilor care au participat la concursul de creație literară și plastică „În lumea poveștilor Iui Ion Creangă “Buget: 500 lei -necesar pentru trofee, diplome, cărți, materiale și servicii publicitare.

Pe 4 martie, la CENTRUL DE INFORMARE SI DOCUMENTARE „CASA DEJ” are loc dezbaterea <<Rolul Centrului de Informare și Documentare „Casa Dej” în circuitul național de studiere a regimurilor totalitare din România>>, la care participă Alin Spânu, Robert Stanciugel, Liviu Țăranu și Cristian Onel. Buget: 500 lei – transport și masă invitați, materiale și servicii publicitare.

Pe 6 martie are loc la GALERIILE DE ARTă „N. N. TONITZA” vernisarea expoziției „Primăvară parfumată cu vibrări de violet”, cu un buget prevăzut de 2.000 Iei pentru rame tablouri, sticlă, accesorii panotare, flori, materiale și servicii publicitare.

În perioada 18 – 20 martie a.c., se desfășoară, așa cum se știe, ZILELE „ALEXANDRU IOAN CUZA” . Vor avea loc simpozioane, expoziții și un ceremonial militar și religios pe 20 martie, de ziua marelui fiu al Bârladului. Bugetul este unul pe măsură, de 5.000 lei pentru transport și masă invitați, coroane flori, materiale și servicii publicitare.

Pe 21 martie, la Biblioteca Națională „Stroe S,. Belloescu” are loc manifestarea culturală „Ziua mondială a poeziei”, care va conține un medalion poetic și un concurs de recitare cu un buget de 2.000 lei – premii, materiale și servicii publicitare.

Pe 26 martie, la Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu”, are loc ședința Cenaclului literar „Alexandru Vlahuță”, unde participă scriitori și publiciști bârlădeni, la aniversare. Bugetul este de 800 Iei – premii, materiale și servicii publicitare

Pe 27 martie, de ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI, are loc un spectacol festiv la Teatrul „Victor Ion Popa”, unde bugetul este de 3000 de lei, necesar pentru onorarii artiști, coș flori, materiale și servicii publicitare.

DOCUMENT: Referat de aprobare – Programele culturale din martie și bugetele alocate la Bârlad
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ