0.5 C
Vaslui
04-feb.-2023

Propagandist rus, în lacrimi la televizor din cauza scufundării crucişătorului „Moskva”: „E motiv de război. Să bombardăm Kievul!”

- Advertisement -

Un politician şi cunoscut regizor rus a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiuni difuzate de postul de stat Rossiya 1 din cauza scufundării navei-amiral „Moskva”, uitând varianta oficială a Rusiei potrivit căreia crucişătorul de la Marea Neagră a fost avariat de o explozie a muniţiilor de la bord.

Vladimir Bortko, în vârstă de 75 de ani, a fost membru al Dumei de Stat, camera inferioară a parlamentului de la Moscova, între 2011 şi 2021, fiind ales deputat după o carieră de regizor de aproximativ 40 de ani.

Acestuia i-au dat lacrimile în timpul unei emisiuni TV în care era comentată scufundarea navei-amiral Moskva, Bortko strigând că evenimentul reprezintă un „motiv de război real” faţă de Ucraina. „Chiar şi faptul că există un atac împotriva teritoriului nostru este o cauză absolută de război real.

Operaţiunea militară specială s-a încheiat. S-a încheiat aseară când patria noastră a fost atacată”, a spus acesta. „Când spuneţi «aseară», vă referiţi la incidentul cu nava-amiral „Moskva”. Când vorbiţi despre război  vă referiţi la mobilizare totală?”, a întrebat prezentatorul din cadrul emisiunii.

Citeste mai mult: adev.ro/radjkm

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.