Proprietarii unui restaurant texan au instituit taxe inedite pentru clienți: „75 de dolari dacă trebuie să vă ascultăm de ce nu doriți să purtați mască”

La începutul lunii martie, pe fondul scăderii cazurilor de infectare și a vaccinării masive, guvernatorul din Texas, Greg Abbott, a dispus anularea obligativității de a purta mască pe teritoriul statului din sudul Statelor Unite și de a permite afacerilor să se deruleze la capacitate maximă. Unii proprietari au decis să menâină restricțiile.

Texanii au reacționat diferit în fața măsurilor care au conferit din nou libertate totală de decizie pentru cetățeni. Proprietarii unui restaurant din Denton au decis să păstreze obligativitatea măștii în interiorul localului și au înființat două taxe inedite, afișate chiar pe ușa de intrare, scrie CNN: „50 de dolari dacă trebuie să explicăm de ce măștile sunt obligatorii” ”75 de dolari dacă trebuie să vă ascultăm de ce nu sunteți de acord”. „Tot ce cerem este ca clienții să poarte o mască în timp ce trec pe lângă o altă persoană care mănâncă și nu poartă o mască”, a scris proprietara Kat LaCombe pe pagina de Facebook a restaurantului.  „La cinci minute după ce am lipit mesajul, oamenii care intrau râdeau și făceau poze. Ne-am simțit onorați și privilegiați când două cupluri ne-au spus că e prima dată când mănâncă într-un restaurant de la începutul pandemiei”, a spus LaCombe pentru CNN. „Mesele restaurantului sunt răsfirate, patronii au redus capacitatea, angajații poartă măști și se spală pe mâini înainte de a merge la fiecare masă și iau temperatura tuturor celor care intră în clădire. Există, de asemenea, dezinfectant pentru mâini la fiecare masă”, mai notează sursa citată.
Citeşte întreaga ştire: Proprietarii unui restaurant texan au instituit taxe inedite pentru clienți: „75 de dolari dacă trebuie să vă ascultăm de ce nu doriți să purtați mască”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ