Provocarea… pixului, necazul candidatilor pe timp de pandemie!

GRIJI ELECTORALE… Pixul a dat mari bãtãi de cap viitorilor candidati la functii publice, care au plecat din poartã-n poartã sã strângã semnãturi. Unul din cei care s-au confruntat cu aceastã situatie este chiar Gelu Pecheanu, seful social-democratilor de la Drânceni si administrator de comunã. “Bãtrânii, care se uitã la televizor foarte mult, au vãzut acolo cã pixul folosit de mai multi poate da boala de coronavirus. Si unii ziceau, da, vreau sã semnez, dar nu cu pixul tãu”, a spus Gelu Pecheanu.

Nebãnuite sunt cãile pandemiei! Gelu Pecheanu a spus cã viitorilor candidati nu le-a fost usor sã strângã semnãturile de sustinere, cãci frica de SARS-CoV-2 a pãtruns pânã în ultimul cãtun. “Ce pot sã vã spun, decât cã lumea are fricã de acest virus. Lumea se teme, cã la televizor numai despre asta dau stiri. Multi sunt bãtrâni si au spus cã le e fricã. Au dreptate, de vreme ce la televizor dau stiri cã virusul îi omoarã mai ales pe bãtrâni. Ne-am dus la oameni la poartã si ce crezi cã ne-au spus? Domnule, semnãm cu mare drag pentru candidatul dumneavoastrã, dar ne temem de pix. Când am auzit, nu-mi venea sã cred”, a spus fostul primar de Drânceni, în prezent administrator public.

“Virusul e periculos. Am spus oamenilor sã poarte mascã. Au dreptate sã nu semneze cu pixul folosit de altii”

“Siti ce-am fost nevoit sã fac? Am cumpãrat câteva cutii de pixuri noi si am mers cu ele la oameni, prin sate. Le-am spus cã sunt pixuri noi si cã pot semna. Vã dati seama în ce hal de fricã a ajuns populatia? Sigur cã virusul existã, sigur cã e foarte periculos. Eu le-am spus oamenilor sã aibã grijã, sã poarte mascã, sã evite locurile unde se adunã mai multi. Acestea sunt vremurile în care trãim. Nu e nimeni bucuros. Din ce am vãzut eu, prin fiecare sat, lumea tine cont de regulile sanitare. E greu, dar mergem asa înainte”, a spus Gelu Pecheanu.
NICIUN COMENTARIU