8.8 C
Vaslui
22-mart.-2023

PUNCT SPRE TITLU (foto)

- Advertisement -

FC Gârceni – Vitis Suletea 1-1 (1-1)

NOROCOSI… Desi Gârceniul a plecat ca favoritã, Suletea a dat o replicã neasteptatã liderului. Dupã ce în tur, FC Gârceni s-a impus cu 3-1, nimeni nu credea cã Vitis poate pune probleme echipei lui Scutelnicu. Pe teren, diferenta a fost aproape invizibilã. Mai mult, cei care au ratat si au controlat repriza secundã au fost oaspetii. S-a terminat 1-1, rezultat care avantajeazã Gârceniul. Lucian Rotariu a deschis scorul pentru gazde, Vitis reusind egalarea datoritã golului marcat de Victor Cozma.

Startul de meci a apartinut celor îmbrãcati în galben si verde, în echipamentul care le poartã noroc, asa cum spun fotbalistii Gârceniului. Dar, norocul nu a fost de partea lor, în minutul 5, la prima ocazie a meciului, când dupã o centrare a lui Moraru în fata portii, atacantul Tiberiu Bucur a tras peste poartã din sase metri. Trupa lui Scutelnicu a pus stãpânire pe mijlocul terenului, iar golul a venit dintr-o fazã fixã, Lucian Rotariu (min. 18) reusind sã înscrie cu un sut de la 16 metri, dupã ce fundasii Suletei au respins gresit. Replica oaspetilor nu s-a lãsat deloc asteptatã, iar Turcanu si Moisei îl scot din amortealã pe Onciu, portarul gazdelor. Pe lista ratãrilor se înscrie din nou Bucur (34), care dintr-o pozitie idealã nu reuseste sã-l învingã pe Bosomitu. Pânã la pauzã, Vitis reuseste sã restabileascã egalitatea, pe fondul jocului foarte bun prestat de elevii lui Ghenghea. Tandurã a pãtruns pe partea dreaptã si a centrat perfect pentru Cozma (37) care l-a învins pe Onciu cu un sut la coltul scurt. În partea secundã, jucãtorii lui Vitis au intrat cu ambitie si au fãcut un presing iritant, destul de incomod pentru fundasii Gârceniului, care au fost nevoiti de cele mai multe ori sã degajeze. Dupã numai patru minute de la reluare, oaspetii au cerut o loviturã de pedeapsã dupã un presupus hent în careu, dar centralul Stefanache a lãsat jocul sã continue. Jucãtoii lui Vitis au dorit sã urce pe primul loc în clasament, iar asta s-a vãzut si în atitudinea echipei, care a pasat mai mult, a dominat si a controlat repriza a doua. Însã, Suletea a suferit din cauza ratãrilor. În minutul 57, Victor Cozma a bãtut bine o loviturã liberã, Onciu a respins în fatã, iar Chirvase a ratat incredibil din patru metri! Abia introdus în teren, Sãndulache a fãcut ce-a vrut cu fundasii Gârceniului, însã nu a reusit sã înscrie golul care ar fi dus Suletea pe prima pozitie. Tandurã si Cozma îl încearcã din nou pe Onciu, dar le lipseste inspiratia în fata portii. De partea cealaltã, Gârceniul nu si-a creat nicio ocazie mai importantã în partea secundã, singura oportunitate venind abia în prelungiri, când Dohotaru a trimis peste dupã un sut de la 20 de metri. Chiar dacã nu au fãcut un joc prea bun, bãietii primarului Scutelnicu au iesit bine din acest joc si au rãmas pe primul loc, cu un punct în fata Fãlciului, echipã pe care o vor întâlni joi, la Gârceni. De partea cealaltã, Vitis a fost echipa mai bunã, dar nu a scos decât un punct care nu-i ajutã deloc. Pentru a mai spera, Cozma si compania au nevoie sã învingã pe Olimpia Stãnilesti, iar Fãlciul sã câstige la Gârceni. În cealaltã partidã, Juventus Fãlciu a învins pe Olimpia Stãnilesti cu 1-0, singurul gol fiind reusit de mijlocasul Gabi Patrichi.

Joc pierdut ambelor formatii

În cazul meciului Juventus Fãlciu – FC Gârceni, încheiat la egalitate 2-2, Comisia de Disciplinã a AJF Vaslui a dat joc pierdut ambelor formatii cu 3-0. FC Gârceni l-a folosit pe Alexandru Ivãnicã, jucãtor legitimat la Juventus, în timp ce Fãlciul l-a legitimat pe Cãtãlin Chirazi, dupã perioada de transferuri.

FC Gârceni – Vitis Suletea 1-1 (1-1)

Stadion: „Comunal”, Spectatori: 200

Marcatori: Rotariu (18) / Cozma (37)

Echipele de start:

FC Gârceni: Bogdan Onciu – Bogdan Purici, Constantin Mihãilã, Claudiu Dragomir, Adrian Fofici – Sorin Ungurianu, Cãtãlin Perju, Lucian Rotariu, Alin Moraru – Constantin Vulpe, Tiberiu Bucur

Antrenor: Lucian Rotariu

Vitis Suletea: Ovidiu Bosomitu – Sorin Mosei, Turcanu Andrei, Ionut Spânu, George Meresanu, Silviu Ciobotaru, Marian Rotaru, Andrei Chirvase, Victor Cozma, Ionut Pãlãdutã, Bogdan Tandurã

Antrenor: Gigel Ghenghea

Arbitru: Cãtãlin Stefanache (Vaslui)

Etapa a IV-a:

FC Gârceni – Vitis Suletea 1-1

Juventus Fãlciu – Olimpia Stãnilesti 1-0

Clasament, play-off:

Loc Echipã M V E Î Gm-Gp Puncte

1 FC Gârceni 4 2 1 1 6-5 7

2 Juventus Fãlciu 4 2 0 2 5-5 6

3 Vitis Suletea 4 1 2 1 5-6 5

4 Olimpia Stãnilesti 4 0 1 3 1-7 1

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.