Puştiul de 12 de ani care s-a electrocutat joia trecută are nevoie de sânge

Puştiul de 12 de ani care s-a electrocutat în urmă cu câteva zile are nevoie de sânge. Membrii familiei au făcut apel pe reţelele de socializare pentru a găsi donator.

“In cuvinte simple adresez astazi, din suflet, cu speranta, o rugaminte spre toti cei pentru care am insemnat sau insemn ceva, cat de mic, in viata lor, dar si spre cei care nu ma cunosc, dar iubesc sufletul pur de copil. Va rog sa mergeti sa donati cateva picaturi de sange, indiferent de grupa sange, pe numele lui ROMAN OCTAVIAN-SECTIA PENTRU ARSI – PEDIATRIE din cadrul SPITALULUI ,SF.MARIA’ IASI. Mai presus de mine un Inger plecat mult prea devreme va va binecuvanta!”, au scris membrii familie pe reţelele de socializare.

Dramă cumplită pentru elevul care a fost electrocutat pe un vagon de tren, joi la amiază, în zona Manta Roşie. În vârstă de 12 ani, acesta creştea fără mamă de câţiva ani, deoarece femeia murise. Învăţa foarte bine la şcoală. Copilul a luat foc după ce a fost curentat de linia de înaltă tensiune a căii ferate Socola, el fiind urcat pe un vagon, şi se află în stare gravă la spital. Recuperarea copilului ar putea dura luni de zile, având nevoie şi de multiple intervenţii chirurgicale de reconstrucţie.

Cititi si: Cumplit: băiatul ars pe vagon, elev foarte bun la „Naţional“. Şi-a pierdut recent mama

Băiatul se numeşte Cristian Roman, şi se afla în vacanţa şcolară. El se afla în grija bunicilor, unde locuia mereu când avea vacanţă. Joi la amiază, băiatul a mers să se joace singur printre vagoanele de tren, iar la un moment dat s-a urcat pe unul dintre vagoanele staţionate. Un trecător care traversa pasarela care leagă zona Bucium de Granit a observat corpul tânărului în flăcări. Băiatul s-a curentat, a luat foc apoi a căzut de pe vagon. …https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/pustiul-de-12-de-ani-care-s-a-electrocutat-joia-trecuta-are-nevoie-de-sange–286414.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ