spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

Puya, “culturalizat” la Bârlad! Rapperul a fost bombardat pe scenă cu haine și adidași pe care și-a pus autograful! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

INCREDIBIL… “Zilele culturale ale Bârladului au ajuns clar o bătaie de joc, mai ales la concertele de final! Imaginile surprinse pe scena din Bârlad i-a uimit șI pe jurnaliștii din presa centrală, care au punctat momentul. «Puya a fost martorul unor scene rare, pe care nu le-a mai întâlnit până acum în carieră. Rapperul a fost „bombardat” cu pantofi din public, iar fanii i-au cerut să-și pună semnătura pe ei”» a precizat un ziarist de la o televiziune centrală! Sesiunea de “autografe” a fost total neobișnuită pentru Puya, mai ales că “fanii” au aruncat și cu hainele de pe ei: tricouri, hanorace, pantaloni (!!??) . În câteva minute, scena de la Bârlad s-a umplut de încălțări, în timp ce Puya se străduia să le semneze pe toate. „Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pt o semnătura, două”, a scris rapperul pe Instagram. Cei care n-au fost la concert, nu au pierdut nimic! Alții, care au fost acolo, au mărturisit că au fost nevoiți să plece acasă încălțați doar pe jumătate, pentru că nu și-au mai găsit încălțările de pe scenă! „Ai fost toppp, chiar daca nu mi-am mai găsit adidasul”, a scris cineva pe rețelele sociale. A fost așadar o sesiune inedită de autografe, care nu s-a mai pomenit în România și care arată și nivelul celor care au ales acest mod de a lua un autograf.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Ce sa le ceri la retardați☹️ Am fost și am văzut cum noua generație, vor termina tara asta…că nu i duce capul decât la găinarii. Singurii care și-au meritat banii, au fost Cargo, aia chiar canta pe bune, in rest….bani aruncați în vânt🤕

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.