Rabla electrocasnice 2021. Nu mai puţin de 50.000 de români s-au înscris în program, în primele cinci ore!

Nu mai puţin de 50.000 de români și-au făcut, până la ora 15.00, cont în aplicația „Rabla pentru electrocasnice”, programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

Rabla electrocasnice 2021.  Astfel, anul acesta, peste 200.000 de vouchere vor fi acordate, iar programul vine cu noutăți importante în acest an.

Românii vor avea la dispoziție o săptămână ca să se înscrie în Programul „Rabla pentru electrocasnice„. Înscrierea este doar prima etapă a proiectului. Televizoare, laptopuri sau tableta vor putea fi cumpărtea abia după 4 iunie, iar de pe 18 iunie începe etapa electrocasnicelor mici, adresată celor care își doresc un aparat de aer condiționat, uscător de rufe sau un aspirator.

Reducerile sunt cuprinse între 200 și 500 de lei, în schimbul aparatelor mai vechi. Valabilitatea voucherelor este de 15 zile din momentul validării acestora pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.

Contul de utilizator este un element de noutate al acestei ediții a programului și permite atât selecția voucherelor, cât și urmărirea statusului acestora.

„Se accesează Rabla electrocasnice de pe site-ul afm.ro, clientul își creează contul, sunt date personale nume, prenume, CNP și trebuie să încărcăm o poză cu buletinul plus o declarație ce se generează din platformă. …https://www.romaniatv.net/rabla-electrocasnice-2021-nu-mai-putin-de-50-000-de-romani-s-au-inscris-in-program-in-primele-cinci-ore_5485823.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ