31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Răfuială cu pistoale la un restaurant din nordul Capitalei. Controversatul om de afaceri Nuredin Beinur a fost împușcat în faţă

Răfuială cu pistoalele la o nuntă dintr-un restaurant din zona Băneasca, în Bucureşti. Doi bărbaţi au ajuns la spital în stare gravă. Între cei împuşcaţi este şi fostul boxer Nuredin Beinur, supranumit „Spaima Litoralului”.

Răfuială cu pistoale şi împuşcături la un restaurant din nordul Capitalei. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută într-un restaurant situat pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, în zona Parcului Herăstrău.

Unul dintre bărbaţii răniţi este fostul boxer Nuredi0n Beinur. Controversatul om de afaceri a fost împuşcat cu bile de cauciuc în față, lângă ochi. Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, alături de un alt bărbat, şi el rănit.

Potrivit România TV, liderul interlopilor din Constanţa a avut un conflict cu alt bărbat în restaurant. La scurt timp, a fost împuşcat la ieşirea din local…https://www.romaniatv.net/rafuiala-cu-pistoale-si-impuscaturi-la-un-restaurant-din-nordul-capitalei_6340738.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here