33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Raluca Bădulescu divorțează, după 13 ani de mariaj! Primele declarații ale vedetei

Un nou divorț complet neașteptat în lumea showbiz-ului românesc! Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au decis să se separe, după un mariaj care a durat vreme de 13 ani. Iată primele declarații ale vedetei de la Kanal D!

Raluca Bădulescu se pregătește să devină o femeie „liberă”. Jurata de la „Bravo, ai stil!” și partenerul ei, Florin Stamin, au decis să meargă pe drumuri separate, după un mariaj de 13 ani. Vedeta TV a oferit și primele declarații pe marginea subiectului, dezvăluind că separarea are loc de comun acord.

Raluca Bădulescu divorțează, după un mariaj de 13 ani

De asemenea, Raluca Bădulescu a ținut să precizeze că ea și fostul ei partener au rămas în relații bune, de prietenie.

După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Wowbiz…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/raluca-badulescu-divorteaza-dupa-13-ani-de-637043.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here