spot_imgspot_img
spot_img
9.5 C
Vaslui
03-dec.-2023

Rareș Trufea, vasluianul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent (VIDEO)

- Advertisement -

Vasluianul Rareș Trufea a impresionat aseară la talent show-ul Românii au talent. În vârstă de 17 ani, tânărul a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, intrând, astfel, în semifinala concursului. „Băi, cum a cântat… Pe mine m-a spart”, i-a spus Smiley lui Pavel Bartoș, imediat după finalul melodiei interpretate de Rareș.

Acesta i-a uimit pe membrii juruiului cu melodia interpretată de el atât cu vocea cât și la pian. „Este minunat. Sună vocea ta impecabil. Și faptul că tu știi să cânți atât de frunos la pian face din combinația asta… Dacă e doar pe simț, e perfect! Jos pălăria, nici nu o mai pun la loc”, a spus Andi Moisescu. „Mi-e greu să mai spun ceva după ce am auzit acest cântec atât de bine interpretat de tine. Mie nu-mi vine să cred că tu, la 16 ani (n.r. vârsta tânărului la momentul audițiilor), poți să cânți atât de bine acest cântec. Ești din lumea mea, apreciez, ai atins punctul meu sensibil și mi-a plăcut tare mult”, a spus Andra. „A fost superb, impecabil, orice cuvânt e de prisos.

Rareș Trufea a început să studieze pianul de mic, alături de prof. Galina Parfene. Acum este ele la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra Neamț. „În clasa a IX-a am mers la Liceul de Arte  la îndrumarea profesoarei mele Galina Parfene. Îi mulțumesc din suflet, îmi este ca o a doua mamă. M-a dus la alte două doamne profesoare excepționale, doamna Horghidan și doamna Spiridon, care mă îndrumă foarte frumos pe acest drum. Fac pian cu domniile sale și alcătuim un proiect de viitor. Îmi doresc să dau la Conservator în străinătate sau în țară”, a declarat Rareș Trufea.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.