Răsturnare de situație! O eroare umană a făcut ca depozitul Romstal din Iași să se facă scrum! Surse: „Un polizor unghiular uitat în priză de un angajat, cauza incendiului!”

Incendiul de la depozitul Romstal din Iași a izbucnit din cauza unei erori umane. Specialiștii au stabilit că totul a pornit de la supraîncălzirea unui dispozitiv electric. Surse din cadrul anchetei au precizat că un polizor unghiular uitat în priză de un angajat ar fi luat foc, iar de acolo a pornit totul

Incendiul de la depozitul Romstal din Iași a pornit din cauza unei erori umane. Reporterii BZI au aflat că un polizor unghiular uitat în priză ar fi luat foc, iar de la el ar fi pornit totul.

„Cauza incendiului a fost efectul termic al curentului electric prin supraîncălzirea unui conductor electric. Firma respectivă a avut autorizație de securitate la incendiu, ceea ce înseamnă că a avut toată documentația depusă. Nu au depus momentan o altă documentație pentru a reface zona afectată de incendiu”, au spus reprezentanții ISU Iași.

Trebuie precizat faptul că imobilul era asigurat. La începutul lunii iulie, incendiul de la Romstal a apărut parcă de nicăieri. După ce a trecut de miezul nopții, un apel la numărul unic de urgențe avea să anunțe că sediul Romstal este cuprins de flăcări.

Incendiul a panicat mii de ieșeni

Imediat pompierii din Iași au intervenit la fața locului și au început lupta cu flăcările. … https://www.bzi.ro/rasturnare-de-situatie-o-eroare-umana-a-facut-ca-depozitul-romstal-din-iasi-sa-se-faca-scrum-surse-un-polizor-unghiular-uitat-in-priza-de-un-angajat-cauza-incendiului-exclusiv-4079265?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ