Răzbunare sângeroasă, la Iași! Un bărbat înnebunit de gelozie a dat cu mașina peste propria soție! Femeia a trecut milimetric pe lângă moarte!

Un ieșean în vârstă de 52 de ani a intrat în vizorul polițiștilor după ce ieri-dimineață a dat cu mașina peste propria soție, în trafic. Individul din Oțeleni și-ar fi lovit cu mașina propria soție, în vârstă de 39 de ani! Neculai Lăcătușu ar fi recurs la acest gest în urma unei crize de gelozie, cei doi soți fiind despărțiți, conform unor surse judiciare. În schimb, în fața anchetatorilor, bărbatul a afirmat că, de fapt, ar fi fost vorba despre un simplu accident

Răzbunare sângeroasă, la Iași! Un bărbat în vârstă de 52 de ani, înnebunit de gelozie, a dat cu mașina peste propria soție! Femeia a trecut milimetric pe lângă moarte, reușind să se salveze în ultima clipă.
Oamenii legii au fost alertați ieri-dimineață despre un incident extrem de grav, ai cărui protagoniști au fost doi soți din comuna ieșeană Oțeleni. Polițiștii au fost anunțați, în jurul orei 8:30, despre faptul că un bărbat și-ar fi lovit soția cu mașina. Culmea, cel care a anunțat incidentul a fost chiar bărbatul, Neculai Lăcătușu. Acesta a sunat și a spus că a dat cu vehiculul peste soție, acroșând-o cu oglinda de pe partea dreaptă. El a cerut intervenția la fața locului a Poliției și a unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

Neculai Lăcătușu, anchetat după ce a dat cu mașina peste propria nevastă, lângă biserică!

Ieri-dimineață, în jurul orei 7:30, Ana L. a vrut să își ducă unul dintre copii la școală. La un moment dat, pe maidan, în apropierea bisericii din localitatea Oțeleni, aceasta a fost lovită de o mașină condusă de Neculai Lăcătușu. Femeia a căzut la pământ, după ce a fost izbită cu oglinda din partea dreaptă a autoturismului Opel Zafira de culoare albă. La scurt timp de la incident, Neculai Lăcătușu a anunțat Poliția, printr-un telefon la 112. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție de la Târgu Frumos. Oamenii legii l-au testat pe Neculai Lăcătușu și au constatat că acesta avea alcoolemie zero. …https://www.bzi.ro/razbunare-sangeroasa-la-iasi-un-barbat-innebunit-de-gelozie-a-dat-cu-masina-peste-propria-sotie-femeia-a-trecut-milimetric-pe-langa-moarte-exclusiv-4054676?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ