-1.2 C
Vaslui
04-feb.-2023

RC Bârlad pe podium în Divizia Națională de Seniori! (FOTO)

- Advertisement -

BRONZ NAȚIONAL… Victorie zdrobitoare pentru Rugby Club (RC) Bârlad, pe 4 decembrie! Pe Stadionul “Rulmentul”, cu începere de la ora 13.00, s-a consumat ultima etapă a Diviziei Naționale de Rugby Seniori (DNS). RC Bârlad a întâlnit formația RC Gura Humorului, în fața căreia s-a impus categoric cu scorul de 45-7. Astfel, RC Bârlad a ocupat locul 3 și medalia de bronz, fiind prezentă în DNS și în 2022, când echipa și jucătorii ei își propun ca obiectiv locul 1 și accederea în Super Liga Naționala de Rugby. Felicitări învingătorilor! Cinste învinșilor!

“Un final fericit de campionat, deși noi am țintit locul I. A fost o sincopă la Petroșani și…asta a fost! Important este că am adus bronzul național la Bârlad, performanță pe care nu am fi putut să o atingem fără sprijinul Primăriei și Consiliului Local Bârlad. Felicitări jucătorilor noștri, dar și adversarilor de astăzi, care au garantat un final frumos de campionat”, a declarat Ioan Harnagea, antrenorul formației noastre.

“Rămânem în continuare hotărâți să ne clasam pe locul I. Indiferent de cât de multe obstacole vom întâmpina. Poate în ediția viitoare, sau poate în cealaltă, important este să vizăm prima poziție a clasamentului DNS, întrucât Bârladul merită acest loc, băieții noștri de asemenea. Felicitări pentru performanța de astăzi!”, a declarat primarul Dumitru Boroș, prezent la meci.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.