23.4 C
Vaslui
30-sept.-2022

Reactia deputatului Dan Bordeianu la declaratiile presedintelui PNL Vaslui, deputatul Florin Ciurariu

- Advertisement -

COMUNICAT… „PNL Vaslui trebuie sã rãmânã unit. Rãzboiul nu s-a terminat, lupta finalã se va da la prezidentiale!”

Cu întristare am luat act de declaratiile rãutãcioase ale colegului liberal Florin Ciurariu care, in calitatea de presedinte de filialã judeteanã, ar trebui sã aibã o atitudine calmã, echilibratã si obiectivã atunci când se lanseazã de unul singur în evaluãri publice privind rezultatele alegerilor europarlamentare. În primul rând, evaluãrile rezultatelor electorale obtinute de PNL Vaslui ar trebui sã se desfãsoare în forurile statutare ale organizatiei judetene si locale. Personal, nu am vãzut ca reprezentantii celorlalte partide politice din judetul nostru sã iasã imediat în presã si sã facã aprecieri privind rezultatele pe care le-au obtinut.

În al doilea rând, rezultatele obtinute de partidele politice la europarlamentare, nu numai de PNL, constituie un prilej de analizã si de reflectie pentru fiecare dintre noi. Evaluãrile se fac numai în interiorul partidului si, apoi, prin consens sau deliberativ se adoptã o concluzie care poate fi adusã si la cunostinta publicului. Fortat de împrejurãri, mai exact de atacul colegului de partid Ciurariu, pot sã dau si eu exemplu Organizatia Municipalã PNL Vaslui care a obtinut doar 9% la alegerile din 25 mai. Mai mult decât atât, Organizatia Municipalã PNL Vaslui este condusã de doamna Simona Polak, candidat pe lista PNL la alegerile europarlamentare si care, în plus, mai detine si o functie de maximã vizibilitate publicã – presedinte-director executiv al Casei Judetene de Asigurãri de Sãnãtate Vaslui. În municipiul Vaslui, activeazã toti directorii nostri de deconcentrate, avem si un viceprimar PNL, consilieri locali PNL. Prin urmare, cum explicã colegul Florin Ciurariu rezultatele de 9 %, obtinute de Organizatia Municipalã PNL Vaslui condusã de însãsi candidata PNL Vaslui la europarlamentare, beneficiind de resurse umane, logistice si financiare consistente? Este cel putin impardonabil modul în care colegul liberal Florin Ciurariu întelege sã facã politicã în interiorul PNL Vaslui. De mai bine de sase ani de zile, acest om care nu a realizat nimic în viatã prin fortele proprii, mã denigreazã si mã insultã public. Rãutatea sa fatã de persoana mea este arhicunoscutã. Domnul Ciurariu s-a opus public pentru ca subsemnatul sã fie nominalizat pentru o nouã candidaturã pe colegiul Vaslui-rural la alegerile parlamentare din 2012. Însã, interventia presedintelui PNL Crin Antonescu, sustinutã si de conducerea centralã a partidului nostru care a apreciat pozitiv activitatea mea parlamentarã si în colegiul respectiv, i-a schimbat opinia domnului Ciurariu.

Frustrãrile si rãutãtile acestui coleg au culminat în ziua de 9 mai, coincindenta unor momente istorice cu ziua mea de nastere, când a interzis colegilor primari si consilieri liberali sã participe la un eveniment privat. O vorbã spune cã, un om dovedeste a avea caracter în momente exceptionale, iar domnul Ciurariu ne-a demonstrat si ne demonstrazã cã este un mare caracter. În ceea ce mã priveste, nu am fost, nu sunt si nu voi de acord sã ne rezolvãm frustrãrile, antipatiile sau, pur si simplu, nemultumirile prin intermendiul mass-media. Bãrbatii adevãrati îsi rezolvã problemele fatã în fatã. Iar dacã mai sunt si politicieni, au la dispozitie si organizatiile de partid – centrale, judetene, locale. Aceastã declaratie de presã este o reactie la atacul rãutãcios al colegului Ciurariu. Conducerea PNL Vaslui si toti colegii nostri trebuie sã analizeze cu luciditate rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare din duminica trecutã, eventual, prin raportare la obiectivul asumat public de presedintele organizatiei Florin Ciurariu – 25%. Faptul cã domnul Ciurariu nu si-a atins obiectivul electoral propus si asumat în mod public ne demonstreazã cã, fie si-a supraestimat capacitatea sa de lider judetean, fie trebuie sã caute rãspunsuri în altã parte. Denigrarea, insulta si calomia pot justifica anumite frustrãri personale ale domnului Ciurariu, dar nu rezultatele electorale obtinute. Pe aceastã cale, tin sã multumesc tuturor colegilor din PNL Vaslui pentru implicare si pentru rezultatele obtinute. Partidul nostru trebuie sã rãmãnã unit, coeziv, mobilizat întrucât rãzboiul nu s-a terminat. Bãtãlia finalã se va da la alegerile prezidentiale din toamnã” – Deputat Dan BORDEIANU, Vicepresedintele Comisiei pentru apãrare, ordine publicã si sigurantã nationalã

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.