Reacție dură a medicului Tudor Ciuhodaru după ieşirea Timişoarei din carantină: „Este de noaptea minţii!“

Medicul Tudor Ciuhodaru a reacțioant dur după ce s-a luat decizia ieșirii Timișoarei din carantină deși rata de infectare este de 8 la mie. Tudor Ciuhodaru consideră că fără măsuri concrete, fără o soluţie unitară nu avem cum să controlăm această pandemie.

„Fără măsuri concrete, fără o soluţie unitară nu avem cum să controlăm această pandemie. Este haos. Iar acea soluţie pe care am propus-o de la începutul acestei pandemii de testare extinsă, regulată, gratuită e departe de ceea ce fac autorităţile în acest moment. Fără testare extinsă carantina ajută de zici că nu e adevărat. La 10 zile de la intrarea în carantină rata de infectare în Timişoara a depăşit 8 la mia de locuitori. În primul rând ar trebui să facem măsuri corecte dar pentru asta trebui să te mai ducă şi capul şi să îţi pese cu adevărat de viaţa oamenilor şi de ştiinţă“, a declarat Tudor Ciuhodaru.

Tudor Ciuhodaru: „Într-o pandemie lucrurile trebuie făcute clar, concret şi coerent “

Medicul a precizat că într-o pandemie lucrurile trebuie făcute clar, concret şi coerent și nu i se pare normal ca vaccinarea să fie gratuită, dar testarea să fie pe bani. …https://www.bzi.ro/reactie-dura-a-medicului-tudor-ciuhodaru-dupa-iesirea-timisoarei-din-carantina-este-de-noaptea-mintii-4151320?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ