spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

Recomandări pentru cetățenii care vin la Bâlciul anual din Bârlad

- Advertisement -
ATENȚIE… Autoritățile care asigură siguranța publică în Bârlad, vă invită să respectați recomandările!

APEL… Având în vedere lucrările ample de investiții din localitate, care se desfășoară pe foarte multe străzi, pentru a preveni o serie de neplăceri, autoritățile  locale cu atribuții în domeniul siguranței publice,  fac apel la toți cetățenii  care vin  în aceste zile la Bâlciul anual din municipiul Bârlad, să țină cont de recomandări!

În primul rând, vizitatorii din localitățile limitrofe Bârladului sunt rugați să renunțe la deplasarea la bâlci cu ajutorul autoturismelor proprii și să folosească mijloacele de transport în comun;  În cazul în care, totuși, nu se poate renunța la autoturisme, se vor respecta toate indicațiile autorităților cu atribuții în domeniul circulației rutiere, precum și semnificația tuturor indicatoarelor rutiere, pentru a se evita posibile sancțiuni; Oprirea și staționarea autovehiculelor se va face doar în zonele unde acest lucru este permis; Comportamentul fiecărui vizitator trebuie să fie civilizat, personalul cu atribuții în menținerea liniștii și ordinii publice încurajând să i se semnaleze orice abatere de la normele sociale; Evitați orice conflict și cereți imediat  ajutorul  autorităților, când se impune.  De precizat că pe toată durata de desfășurare a bâlciului din Bârlad toate structurile de menținere a ordinii și siguranței publice vor fi la datorie, până în ziua de 29 august, la ora 00.00, când se încheie evenimentu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Bâlciul e o mare mârlăneală! Trebuia să nu se mai organizeze anul ăsta, în plus e o activitate depășită ca timp! Tragerea e 25 de lei, la mare era 10 lei!

  2. Pe 29 august ora 0.00, abia începe ultima zi de bâlci, temeiul, cum se spunea odată!
    Dar la prostia și la indicele de grăsime pe care le deții, nu am ce să cer!

  3. Vai de capul lor de autorități. Ceea ce este prezentat in articol nu ar trebui sa fie recomandări ci tine mai mult de educație și cei 7 ani de acasa. Mai bine ar recomanda incompetenților din primărie sa și facă treaba. Dl bouros poate era mai bine sa anulezi balciul având in vedere planul tău de distrugere al orașului. Poate le spui celor care te au votat cât mai durează lucrările și când e gata centura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.