24.1 C
Vaslui
26-sept.-2022

RECORD: AU BÃUT 24 DE ORE NON-STOP! (foto)

- Advertisement -

Moarte suspectã la Coroiesti

SUSPICIUNI Un bãrbat în vârstã de 61 de ani, din satul Pãcurãresti, comuna Coroiesti, a fost gãsit ieri dupã-amiazã decedat în locuinta sa. Pe podea, alãturi de el, se afla un alt vecin, de 50 de ani, în comã alcoolicã. În urma apelului pe numãrul de urgentã 112, la fata locului s-au deplasat douã ambulante si politisti de la Postul de politie din Coroiesti. Dar pânã la venirea acestora, celãlalt bãrbat s-a trezit din betie când a auzit gãlãgie în jurul lui si s-a dus tintã acasã. Potrivit rudelor, cei doi au tinut-o într-un chef de mai bine de 24 de ore. Tot ei spun cã bãrbatul decedat prezenta o loviturã suspectã la cap. „E posibil sã fi cãzut… si s-a lovit la cap. Sau poate între ei a avut loc o altercatie. Dar cine stie…”, ne-a declarat un nepot al bãrbatului decedat. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului bârlãdean pentru efectuarea necropsiei.

Ultima oarã bãrbatii au fost vãzuti ieri, în jurul orei 12.00, la domiciliul celui mai în vârstã, de 61 de ani. Aveau paharele cu bãuturã în mânã si erau veseli nevoie mare. O tineau asa de marti, cam de pe la aceeasi orã. În jurul orei 15.00, o femeie, rudã cu acestia, i-a strigat la poartã, dar pentru cã nu a rãspuns nimeni, a intrat în locuintã si i-a gãsit întinsi pe podeaua dintr-o camerã, unul lângã altul. Initial a crezut cã bãutura i-a doborât, însã bãrbatul de 61 de ani nu mai avea puls si prezenta o loviturã recentã la cap. A alertat imediat vecinii, iar acestia au sunat la numãrul de urgentã 112. În scurt timp la fata locului s-au deplasat douã ambulante si politisti de la Postul de politie din comuna Coroiesti. Pentru bãrbatul de 61 de ani cadrele medicale nu au mai putut face nimic. Celãlalt, de 50 de ani, a plecat acasã înainte ca politistii si ambulantele sã ajungã la fata locului. S-a trezit când a auzit lumea strigând în jurul lui, însã nu îsi mai amintea nimic. „S-a trezit cã a auzit gãlãgie mare în jur. Era mahmur si nu îsi mai amintea nimic. Nici nu realiza ce s-a întâmplat. A zis cã se duce acasã sã se culce. A venit de ieri la unchiul meu si s-au pus pe bãuturã. Au tinut-o asa pânã astãzi. Nu pot sã-mi dau seam ace s-a întâmplat. Unchiul avea o ranã la cap. E posibil sã fi cãzut… si s-a lovit la cap. Sau poate cã între ei a avut loc o altercatie. Dar cine stie… În casã era un pic de deranj, dar probabil cã la bãuturã nu i-a mai interesat. Celãlalt nu era rãnit, nu avea nimic. Sã vedem ce spun politistii… E un sat mic, cu aproximativ 20 de case, iar aici cu totii suntem rude. Era un om bun”, ne-a declarat nepotul bãrbatului decedat. Initial s-a crezut cã cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon, însã în camera unde au fost gãsiti nu exista nicio sobã. Bãrbatul decedat era cãzut pe treptele care fac legãtura între douã camere. „Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Bârlad pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului”, ne-a declarat Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui. Rudele bãrbatului decedat spun cã acesta avea anumite probleme medicale, la plãmâni. „Eu nu l-am vãzut de luni. Dar nu stiam cã le avea cu bãutura. Niciodatã nu l-am vãzut sã vinã acasã beat. Locuia singur si mai are un frate la Bârlad. El are o fatã si un bãiat. Copiii i-au cumpãrat casa aici în sat. De fapt, dupã ce s-a despãrtit de sotie s-a mutat. A încercat sã îsi refacã viata cu altcineva dar nu a fost sã fie. Am înteles de la femeia care l-a gãsit cã în camerã erau tigãrile împrãstiate pe jos si un radiocasetofon cãzut. Îmi e greu sã cred cã s-au luat la bãtaie pentru cã se întelegeau destul de bine. Mai degrabã cred cã de la bãuturã s-a dezechilibrat si a cãzut cu capul de trepte”, ne-a mai declarat un vecin.

Un alt bãrbat gãsit mort, în urmã cu o sãptãmânã

În urmã cu aproximativ o sãptãmânã, un alt bãrbat, în vârstã de 60 de ani, a fost gãsit mort în zãpadã de rude, chiar în apropiere de Pãcurãresti. În urma cercetãrilor efectuate de politisti s-a stabilit cã bãrbatul a plecat cu douã zile înainte în vizitã la fiica sa, în satul Mireni. La întoarcere, acesta s-a decis sã meargã pe o scurtãturã pentru a ajunge mai repede acasã, dar pe drum, probabil, i s-a fãcut rãu si s-a prãbusit în zãpadã. Cum nu a mai ajuns acasã, rudele au plecat în cãutarea lui si l-au gãsit decedat în zãpadã pe câmp. Pe corpul bãrbatului politistii nu au gãsit urme de violentã care sã indice cã s-ar fi comis vreo infractiune.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.