„Regele șoselelor” din Cârja s-a suit la volanul Fiat-ului și a dat „blană” până a ars mașina! (VIDEO)

DE RÂSUL CURCILOR… Un individ de 26 de ani, din localitatea Cârja, a fost depistat de oamenii legii din Murgeni, după ce mașina pe care o conducea a luat foc. Bărbatul a încercat să fugă de la locul inidentului, dar polițiștii l-au depistat în mașina unui cunoscut de-al său. L-au identificat și l-au luat la… testat! Concluzia: nu avea permis, nu avea Certificat de Înmatriculare, nu avea RCA-ul făcut. În schimb avea o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dosarul penal întocmit pe numele lui are ca obiect „conducere fără permis, fără Certificat de Înmatriculare și sub influența alcoolului”. Ca o „picanterie” bărbatul a „dat blană” apăsând pe accelerația Fiatului, dar mergând cu viteza a doua!

Ionuț D., de 26 de ani, din satul Cârja, orașul Murgeni a vrut să fie „regele șoselelor” dar nu i-a ieșit decât un dosar penal. Aseară, în jurul orelor 17.41, poliția a fost anunțată la 112 că pe DC 60 Cârja – Murgeni, o mașină arde cu flăcări mari, iar șoferul (proprietarul) a fugit de la locul incidentului. Primii prezenți la fața locului au fost pompierii care au lichidat incendiul. „La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Incendiul a fost lichidat în câteva minute. Nu au fost persoane rănite sau alte probleme deosebite. Autoturismul a fost distrus în proporție de aproximativ 80%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică a autoturismului”, au precizat pompierii.

În timp ce pomierii din Murgeni stingeau incendiu de la mașină, polițiștii l-au depistat pe șoferul acesteia, care a încercat să fugă de la fața locului după ce mașina i-a luat foc. A plecat cu un alt autoturism, condus de un prieten dar polițiștii i-au oprit în scurt timp și l-au identificat pe Ionuț D., cel care a fost la volanul Fiatului incendiat. Așa au aflat că acesta nu avea permis de conducere, mașina nu avea RCA, iar Certificatul de Înmatriculare al mașinii era reținut. Ionuț D. a condus de la Cârja spre Berezeni unde dorea să ajungă dar necunoscând cum este cu „vitezele” , a accelerat serios, dar a mers doar în viteza a doua. Motorul mașinii s-a încins imediat și astfel a luat foc!

”În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. Se vor lua măsurile legale pentru toate infracțiunile consemnate de polițiștii de la fața locului”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvnt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ