31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Reghecampf a expus-o complet pe Anamaria Prodan: „Trebuia să punem capăt atunci”

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este unul dintre cele mai mediatizate subiecte ale anului. În vreme ce la tribunal urmează să decidă cum își vor împărți averea acumulată pe parcursul anilor, cei doi mai comunică acum doar prin intermediul avocaților și săgeților pe care și le aruncă în presă.

Invitat în emisiunea „40 de Întrebări”, moderată de Denise Rifai la KanalD, Laurențiu Reghecampf a vorbit pe larg despre divorțul de Anamaria Prodan și despre motivele care l-au determinat să pună punct căsniciei cu impresara.

El a demascat-o complet pe fosta nevastă, susținând că ea ar minți în aparițiile publice și că despărțirea lor ar fi avut loc cu mult timp în urmă.

Despărțiți din 2019

Conform declarațiilor lui Reghecampf, ruptura dintre el și Ana s-a produs în urmă cu aproape trei ani, în 2019. Antrenorul ar fi fost deranjat de imaginile în care impresara l-a lovit cu pumnul pe antrenorul Dan Alexa în urma unei presupuse crize de gelozie…https://click.ro/primetime/reghe-a-spus-tot-cum-l-a-inselat-ana-prodan-cu-636855.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here