8.1 C
Vaslui
10-dec.-2022

Restaurantul „Curtea Berarilor” din centrul Iașului a fost închis de inspectorii de la Protecția Consumatorilor

- Advertisement -

La finalul săptămânii trecute, inspectorii de la Protecția Consumatorilor (CJPC) Iași au efectuat mai multe controale în centrul Iașului privind activitatea agenților economici din domeniul alimentației publice. În urma acțiunii, inspectorii au dispus închiderea temporară a bucătăriei restaurantului „Curtea Berarilor”, patronat de afaceristul Iulian Coman. Localul este administrat prin intermediul Societății Bon Choix SRL.

În data de 11.11.2022, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Iași a desfășurat o acțiune de control a operatorilor economici care prestează servicii de alimentație publică din Iași, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Poliției Române.

Contactat telefonic de reporterii BZI, Iulian Coman a precizat că ia în calcul să conteste amenda…https://www.bzi.ro/restaurantul-curtea-berarilor-din-centrul-iasului-a-fost-inchis-de-inspectorii-de-la-protectia-consumatorilor-alimentele-erau-tinute-in-recipiente-neigienizate-foto-video-4589020

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.