Resturi căzute dintr-un avion într-o zonă rezidențială din SUA, după explozia unui motor. Un incident similar s-a petrecut și în Olanda

Resturi provenind de la explozia motorului unui avion au căzut sâmbătă în mai multe zone locuite din localitatea Broomfield, în statul american Colorado, dar din fericire nimeni nu a fost rănit, relatează ABC News. 

Un avion Boeing 777-200 care decolase din Denver și se îndrepta către Honolulu, având 241 de oameni la bord, a avut probleme la motorul din dreapta la scurt timp după decolare și a trebuit să efectueze o aterizare de urgență. Aeronava s-a întors din drum și a aterizat în siguranță pe aeroportul internațional Denver.

Autoritățile din Broomfield au dat publicității imagini cu resturile care au căzut „din cer” chiar în fața unei case, dar și în alte zone, în apropierea unor parcuri.

Poliția i-a rugat pe localnici să nu atingă resturile până când nu sosesc autoritățile să securizeze zona. Oamenii din Broomfiled, oraș situat în apropiere de Denver, au relatat că era în jurul prânzului când au auzit o explozie puternică și au crezut că se prăbușește avionul. Ei spun că este o minune că nimeni nu a fost rănit.

Autoritățile din transportul aerian civil au deschis o anchetă. La bordul avionului cu probleme erau 231 de pasageri și zece membri ai echipajului. Nimeni nu a fost rănit nici la bord. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/resturi-cazute-dintr-un-avion-intr-o-zona-rezidentiala-din-sua-dupa-explozia-unui-motor-un-incident-similar-s-a-petrecut-si-in-olanda-1455643
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ