Retro Parada de Primăvară: 25 de bijuterii pe patru roți, expuse la Silver Mall (FOTO)

MANIFESTARE… Zeci de membri și pasionați s-au strâns în parcarea de la Silver Mall, au smuls zâmbete și au depănat amintiri cu și despre autovehicule de epocă.

EXPOZIȚIE AUTO… O nouă ediție a Retro Paradei de Primăvară a avut loc de Florii, în parcarea Silver Mall din Vaslui. Membrii Retromobil Club România – filiala Vaslui și-au expus bijuteriile pe patru roți, după un an 2020 fără prea multe întâlniri de acest gen. Retro parada s-a desfășurat între orele 10.30-13.00, cu respectarea măsurilor și a restricțiilor specifice pandemiei. Expozitia s-a încheiat în jurul orei 13:00, cu binecunoscutul tur al orașului.

“Frumoasa sărbătoare a Floriilor și vremea excelentă a permis membrilor filialei Vaslui a Retromobil Club Romania să deschidă seria evenimentelor din calendarul activităților ce se vor desfășura în 2021. Zeci de membri și pasionați s-au strâns preț de trei ore în parcarea de la Silver Mall, au smuls zâmbete și au depănat amintiri cu și despre autovehicule de epocă. Au fost prezenți membri din Vaslui și din județe alăturate, precum Iași, Galați (Tecuci) și Neamț (Piatra Neamț). Mărci cunoscute precum Dacia, Oltcit, Aro, Ford, Mercedes Benz, Porsche și Jaguar, dar și o motocicletă NSU din 1956, cea mai veche de la expoziție, au făcut deliciul întâlnirii. Mulțumim conducerii Silver Mall pentru sprijinul acordat în desfășurarea evenimentului. Îi așteptăm cu drag pe vasluieni și la evenimentele următoare”, a transmis vicepreședintele Retromobil Club România – filiala Vaslui, Iulian Jalba.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ