spot_imgspot_img
14.5 C
Vaslui
24-apr.-2024

Revelion 2017. Cele mai cãutate localuri din Vaslui

- Advertisement -

PETRECERI…Pregãtirile pentru Revelion au intrat pe ultima sutã de metri. Aproape toate localurile din judet si-au epuizat locurile disponibile pentru petrecerea dintre ani. Cele mai cãutate restaurante sunt Roma, Crama Domneascã, Stil, Racova. Din categoria cluburilor, majoritatea tinerilor au ales Club Cuba, London Pub, Club Arsenal, Hai-Hui. Cei care nu au mai prins un loc la vreunul din localurile din oras mai au ca ultimã solutie petrecerile între prieteni, organizate în casã sau petrecerea din Piata Civicã din Vaslui, cu amendamentul cã anul acesta nu vor mai cânta artisti celebri, ci doar artisti locali.

Cei care au ales sã petreacã Revelionul la Restaurant Stil au plãtit pentru meniu 220 lei. Vor avea incluse trei feluri de mâncare: antreu (terinã de brânzeturi în mantie de cascaval afumat, pandispan din spanac cu mousse din brânzã de caprã si tartar de ardei copti, galatinã din piept de pui, terinã de pui cu fructe confiate, rulou de somon afumat în castraveti, ruladã de porc în mantie de bacon, cosulet cu salatã de telinã, mango si piept de ratã afumat), gustare caldã (somon în crustã de nuci si fulgi de cocos cu sos dulce-acrisor de avocado si boabe de rodie), fel principal (medalion de vitã si porc în sos de ciuperci de pãdure, turnulet de cartofi, ardei copti). Desert: tort de alune.

Arome mediteraneene în meniul de Revelion de la Restaurantul Roma

La Restaurant Roma va avea loc cea mai exclusivistã petrecere pentru Revelion. Vasluienii îsi vor rãsfãta papilele gustative cu bunãtãti precum terinã de cãprioarã în mantie de jeleu de fructe de pãdure, crostini cu somon fume, cozi de langustine, mango si cremã de mascarpone, parfumatã cu oregano, cosulet cu prosciutto crudo, bresaola, mix de salate, ou de prepelitã si aschii de parmezan, parfait de brânzeturi fine, aromat cu rosii marinate si barotat în nuci crocante, piept de ratã, glazurat cu miere de albine si dulceatã de ardei iute, servit cu ceapã caramelizatã, chutney de morcov si ghimbir. Ca gustare caldã, acestia vor avea arome mediteraneene: file din lup de mare posat în suc de citrice, pe pat de legume proaspete, usor aromate cu usturoi si busuioc înnobilat cu sos de lãmâie si unt, spumã de creveti. La felul trei, vor simti savoarea cãrnii proaspete si a lemnului de cires pe un grãtar încins: medalion de vitel marinat în vin rose si cimbrisor alãturi de cartof daufnoise, stropit cu sos de selectii de ciuperci ornate cu salatã de rucola. Toate, alãturi de bãuturi fine pe gustul tuturor: Whisky Jack Daniel’s,
Sheridan’s, vin la carafã, sucuri, cafea, sampanie. Meniul i-a costat pe cei care au ales acest restaurant pentru noaptea de Revelion 300 lei.

Petreceri si în cluburile din Vaslui

În London Pub, meniul i-a costat pe tinerii vasluieni 150 lei. Incluse în meniu sunt un platou de aperitiv, încã unul cu prãjituri, alune, cafea, apã platã si sampanie. În Club Arsenal, în schimb, tinerii plãtesc pentru noaptea dintre ani câte 100 lei. În Club Cuba, meniul a costat 130 lei si a inclus aproape aceleasi produse: platou prãjituri, platou aperitiv, alune, sucuri, sampanie, votcã, whisky.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.