11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Rio de Janeiro anulează festivităţile de Anul Nou de teama noii variante Omicron

Metropola Rio de Janeiro nu va sărbători venirea Anului Nou cu tradiţionalele sale festivităţi, ca urmare a detectării în Brazilia a primelor cazuri cu varianta Omicron, au anunţat sâmbătă, 4 decembrie, autorităţile locale citate de AFP.

Această decizie suscită temerea unei posibile suspendări şi a celebrului Carnaval, deja anulat anul trecut de teama pandemiei de COVID-19.

„Vom anula celebrările oficiale de Anul Nou, festivităţi care reunesc pe plaja din Copacabana, cu muzică şi focuri de artificii, aproape trei milioane de persoane”, a anunţat „cu tristeţe” pe contul său de Twitter Eduardo Paes, primarul oraşului Rio de Janeiro.

Deocamdată, Brazilia numără şase cazuri confirmate de persoane infectate cu varianta Omicron a coronavirusului, două în capitala Brasilia, două în Porto Alegre şi trei în Sao Paulo, care a anulat la rândul său festivităţile de Revelion…https://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/timp-liber/rio-de-janeiro-anuleaza-festivitatile-de-anul-nou-de-teama-noii-variante-omicron–217518462.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here