Românul care a ajutat sute de familii nevoiaşe, împreună cu părintele Damaschin, se mută în Anglia: „Răutatea şi prostia nu se vindecă cu nimic! Am decis să mă retrag temporar, poate definitiv”

Marius Simionică, un român care a ajutat sute de familii aflate în impas, a decis să se mute în străinătate. Acesta, alături de părintele Dan Damaschin din Iași au reuşit să redea speranţa oamenilor nevoiaşi.
Într-o postare publicată pe pagina de socializare Facebook, Marius Simionica, a anunţat luni, 15 februarie 2021, faptul că a hotărât să plece din România până pe 31 martie, iar atunci va decide dacă va continua cu activităţile de binefacere.
Marius Simionică a decis să plece din România. A ajutat sute de familii, alături de părintele Damaschin
Românul care a reuşit să aducă zâmbetul pe buzele a sute de persoane s-a hotărât să ia o pauză. În mesajul transmis publicului larg, Marius Simionică arată că şi-a sacrificat 4 ani din viaţă pentru a ajuta oamenii, punându-i mai presus de copilul său.

„Am decis să mă retrag temporar din această activitate până pe 31 martie când voi decide dacă voi continua ori nu. Mi-am sacrificat ultimii 4 ani din viața, mi-am sacrificat copilul care 4 ani m-a văzut în poze ori video sau în persoană ori de 2-3 ori pe an și asta pentru a veni în România să schimb vieți și mentalități însă răutatea multora este mult prea mare chiar și pentru mine. Nu am să fac un caz despre sacrificiul ultimilor patru ani pentru că oricum nu cred că interesează pe cineva”, a transmis Marius Simionică.

Marius Simionică: „Răutatea și prostia din păcate nu pot fi tratate cu nimic și îmi asum cele spuse”
Simionică susține în continuarea mesajului său că oamenii sunt răi și etichetează și judecă fără a fi informați în momentul în care întâmpină nemulțumiri. Până pe data de 31 martie 2021 Marius i-a o pauză de la proiectul său și atunci va decide dacă va continua sau se va opri definitiv de această dată….https://www.bzi.ro/romanul-care-a-ajutat-sute-de-familii-nevoiase-impreuna-cu-parintele-damaschin-se-muta-in-anglia-rautatea-si-prostia-nu-se-vindeca-cu-nimic-am-decis-sa-ma-retrag-temporar-poate-definitiv-4128819?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ