-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Românul care şi-a ucis cumnata convins fiind că îi făcea farmece. Mesajul ciudat al criminalului pentru fiul său

- Advertisement -

Bărbatul a fost condamnat pentru omor, dar chiar şi astăzi îşi justifică fapta prin faptul că o forţă malefică l-a împins să comită crima. Femeia ucisă a lăsat în urmă trei copii minori.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv la 12 ani de închisoare pentru omor pe Meluţ Luca, un bărbat care locuieşte în satul gălăţean Buceşti. Instanţa a stabilit ca ucigaşul să le plătească celor trei copii minori ai femeii pe care a ucis-o daune morale de 49.000 de euro. Decizia instanţei a fost pronunţată pe 11 aprilie.

Bărbatul locuieşte într-un corp de casă situat în aceeaşi curte în care se află şi locuinţele fraţilor săi.  Victima era căsătorită cu unul dintre fraţii acestuia, iar între ei exista o stare tensionată generată de faptul că bărbatul era convins că femeia îi făcea farmece în mod constant. Din cauza acestora, ucigaşul credea că a fost părăsit de soţie.

Bărbatul consuma alcool în mod frecvent şi, pe acest fond, devenea agresiv. Pe 29.07.2021, femeia se întorcea cu bicicleta de la un magazin din localitate, iar în momentul în care a trecut prin dreptul cumnatului său, acesta a luat o ţeavă metalică ce se găsea în apropiere şi, din spate, fără să spună nimic, i-a aplicat multiple lovituri în zona capului. Femeia a căzut la pământ, de unde nu s-a mai putut ridica.

Citeste mai mult: adev.ro/ra9t20

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.