22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Rusia: Dacă Marea Britanie va livra Ucrainei rachete antinavă, aceste arme vor fi considerate „ţinte legitime”

Dacă Marea Britanie va livra Ucrainei piese de artilerie cu rază lungă de acţiune şi rachetele antinavă, aceste arme vor fi considerate „ţinte legitime” pentru forţele ruse, a avertizat sâmbătă ambasadorul rus la Londra, Andrei Kelin, citat de agenţia oficială rusă TASS.

„Orice ajutor militar este destabilizator, în special când vine vorba despre armele menţionate de către ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace”, a declarat diplomatul rus.

Zilele trecute, ministrul britanic al Apărării a declarat că Regatul Unit. împreună cu aliaţii săi din NATO, va trimite mai mult „ajutor letal” pentru Kiev.

Ajutorul militar include, pe lângă rachete antinavă şi antiaeriene, sisteme de artilerie cu rază lungă, radare de artilerie şi alte capacităţi care să ofere ucrainenilor posibilitatea de contra-baterie (adică de a lovi de la distanţă şi cu precizie artileria rusă)…https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia-daca-marea-britanie-va-livra-ucrainei-rachete-antinava-aceste-arme-vor-fi-considerate-tinte-legitime-1892151

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here