33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Rusia le va interzice cetățenilor din „țări neprietenoase” să mai intre pe teritoriul său

Vladimir Putin vrea să restricționeze accesul pe teritoriul rus pentru cetățenii tuturor „țărilor neprietenoase cu Rusia”, între care figurează toate statele membre ale Uniunii Europene, SUA şi Marea Britanie. Potrivit ministrului rus de externe, Serghei Lavrov, un decret prezidenţial în acest scop se află în pregătire.

Serghei Lavrov a anunțat luni că se află în pregătire un decret în vederea limitării accesului pe teritoriul rus al cetățenilor țărilor „neprietenoase”, adică acele teritorii care au întreprins acţiuni considerate ostile la adresa Rusiei, companiilor şi cetăţenilor ei.

„Un proiect de decret prezidenţial este în pregătire în vederea introducerii unor măsuri de represalii cu privire la vize, în legătură cu acţiuni inamicale ale mai multor guverne străine”, a anunțat Serghei Lavrov, potrivit portalului AA.

Acest proiect prevede „o întreagă serie de restricţii” privind intrarea în Rusia, anunţă Lavrov…https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia-le-va-interzice-cetatenilor-din-tari-neprietenoase-sa-mai-intre-pe-teritoriul-sau-1886689

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here