-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Rusia spune că a testat cu succes racheta nucleară „Satan 2”. Putin amenință din nou Occidentul

- Advertisement -

Ministerul rus al Apărării a publicat miercuri imagini cu lansarea unei rachete balistice intercontinentale „Sarmat”, cunoscută sub denumirea de „Satan 2”. Lansarea a fost făcută de pe cosmodromul „Plesețk” și potrivit autorităților ruse a fost „un succes”. Este primul test efectuat de Rusia cu o astfel de rachetă.

După lansare, Putin a avertizat Occidentul spunând că racheta „le va da de gândit” celor care încearcă să amenințe Rusia.

Putin a apărut la televiziuni, fiind informat de către armată că racheta a fost lansată cu succes de la Plesețk, în nord-vestul țării, și a lovit ținte în peninsula Kamceatka, în estul îndepărtat, scrie Reuters.

„Această armă cu adevărat unică va întări potențialul de luptă al forțelor noastre armate, va asigura în mod fiabil securitatea Rusiei împotriva amenințărilor externe și le va da de gândit celor care încearcă să ne amenințe țara”, a spus Putin…https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia-spune-ca-a-testat-cu-succes-racheta-nucleara-satan-2-putin-ameninta-occidentul-sa-se-gandeasca-de-doua-ori-inainte-1912617

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.