24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Rușii caută pe Google „cum să-ți rupi mâna acasă”, după ce Putin a anunțat mobilizarea parțială

- Advertisement -

Căutările pe Google pentru „cum să-ți rupi o mâna acasă” au explodat în Rusia, după ce președintele rus Vladimir Putin a anunțat mobilizarea parțială pentru războiul din Ucraina, relatează Newsweek.

Liderul de la Kremlin a afirmat că „doar cetățenii care se află în prezent în rezervă – mai presus de toate, cei care au servit în forțele armate și au anumite specialități militare”, vor fi recrutați în baza decretului, care a intrat în vigoare miercuri.

 Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, care a vorbit după discursul lui Putin, a declarat că  300.000 de oameni cu „experiență militară anterioară” vor fi mobilizați în primă fază.

La scurt timp după cele două declarații, căutările pe Google cu „как сломать руку в домашних условиях” sau „cum să-ți rupi o mâna acasă”, au explodat în toată Rusia, iar oamenii se gândesc că rușii ar putea recurge la gesturi extreme pentru a evita să lupte în războiul din Ucraina.

Google Trends clasifică termenii de căutare de la zero la 100 pe o perioadă de timp, zero reprezentând punctul de interes minim și 100 maxim. ..https://adevarul.ro/stiri-externe/rusia/rusii-cauta-pe-google-cum-sa-ti-rupi-mana-acasa-2207190.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.