28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Ruşii, pedepsiţi tot mai dur: Suedezii au tăiat în carne vie în cazul puştiului cu salutul nazist

Pentru Artem Severiukhin (15 ani), pilotul rus de karting care a concurat cu o licenţă italiană, cursa din weekend a fost ultima ca sportiv legitimat la Ward Racing. Artem Severiukhin va ţine minte mereu cursa de karting câştigată la Portimão (Portugalia). Din păcate, din motive nedorite!

După ce a ajuns pe podium, tânărul născut în Rusia, care acum concurează cu o licenţă italiană, a făcut un gest şocant, după cum „Adevărul“ a arătat aici. Comportamentul lui Severiukhin pe podium, unul infantil, a atras un val de critici. Mai ales că puştiul a lăsat impresia că a imitat un salut nazist!

Potrivit CNN, văzând amploarea scandalului, Severiukhin a încercat să-şi salveze imaginea, dar şi locul în echipa Ward Racing.

„Nu e adevărat că aş fi imitat salutul nazist. Consider că naziştii au comis unele dintre cele mai oribile crime împotriva umanităţii din istorie. Nu i-am susţinut niciodată. Ştiu că am fost un prost şi îmi accept pedeapsa, dar credeţi-mă că n-a existat intenţie în ce am făcut. N-a fost un gest în susţinerea nazismului sau a rasismului“, a transmis Severiukhin printr-un mesaj video distribuit de Federaţia Rusă de Automobilism (RAF).

Citeste mai mult: adev.ro/ra7vja

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. istorie de debili și falsificatori!
    Oricum e un copil care nu a făcut decât o glumă neinspirată! Uitați despre gulag si experimentele umane făcute de ruși, uitați de femeile violate și omorâte de ruși (cu copii cu tot), hai cu hollywood și propaganda lor (și a rușilor) de cacao!
    …”Consider că naziştii au comis unele dintre cele mai oribile crime împotriva umanităţii din istorie„ – adică invadarea URSS-ului și ddistrugerea răului de la rădăcină este o crimă oribilă…….contra umanității…………???? LOL

    PROSTOVANILOR. FACEȚI BORȘ CU PUTIN ACUM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here