S-a autoincendiat din cauza depresiei și a singurătății! (FOTO)

TRIBUTUL SINGURĂTĂȚII… Caz terifiant la Tutova, unde un bărbat, Florin G., de aproximativ 45 de ani și-a dat foc azi noapte în fața casei sale. Vecinii alertați de vâlvătaia și țipetele bărbatului, care locuia singur, au chemat ambulanța sunând la 112. Omul a suferit arsuri grave, pe mai mult de 60% din suprafața corpului și a fost transferat cu Ambulanța TIM la Clinica de Arși din Iași. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili împrejurările producerii tragediei.

Vecinii spun că Florin G. ar suferi de depresie, locuia singur, iubita pe care o avea plecând de ceva timp în Italia, de unde a anunțat că nu se mai întoarce la el. Azi noapte, în jurul orelor 22.00, bărbatul a ieșit în fața casei sale și și-a dat foc, turnând pe el benzină pe care a aprins-o. Arzând ca o torță, a început să țipe, iar vecinii au sărit să-l stingă. Au sunat la 112 și au chemat pompierii, ambulanța și poliția la fața locului.

“Ambulanța tip C1 (TIM) Vaslui a preluat, în apropiere de Crasna, un pacient din localitatea Tutova, în vârstă de aproximativ 45 ani, care a suferit arsuri de gradele I, II și III pe aproximativ 60% din suprafața corpului. Pacientul a fost preluat de pe o ambulanță tip C2 aparținând SAJ Vaslui, Substația Bârlad. Din primele informații, pacientul s-ar fi autoincendiat, combustibilul folosit fiind benzina. Starea pacientului este una critică, acesta fiind predat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, sedat și intubat orotraheal. Cel mai probabil, pacientul va fi transportat la o unitate medicală specializată, în municipiul Iași. Cercetările sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Florin G., care este în stare foarte gravă, a fost deja transferat în cursul nopții la Clinica de Arși din Iași. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs autoincendierea.
NICIUN COMENTARIU