7.9 C
Vaslui
17-oct.-2021

S-a autoincendiat dupa o cearta serioasa cu un fermier din Tutova, chiar in poarta acestuia!!

CEARTÃ ÎNFLÃCÃRATÃ… Caz terifiant la Tutova. Un bãrbat, Florin G., de aproximativ 45 de ani, si-a dat foc în fata casei unui fermier, cu care avusese un conflict, cu doar câteva zile în urmã. Acesta, speriat de vâlvãtaia care l-a cuprins pe bãrbat, a sãrit, împreunã cu un alt consãtean de l-au stins, aruncând nisip pe el. Au chemat apoi ambulanta. Omul a suferit arsuri grave, pe mai mult de 60% din suprafata corpului si a fost transferat în stare gravã cu Ambulanta TIM, la Clinica de Arsi din Iasi. Politia a deschis un dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã, pentru a stabili împrejurãrile producerii tragediei.

Oamenii din sat spun cã Florin G. locuia singur, iubita pe care o avea plecând de ceva timp în Italia, de unde a anuntat cã nu se mai întoarce la el. Acesta ar fi avut o altercatie cu un fermier din zonã, de unde Florin G. ar fi furat niste lucernã, iar fermierul i-a spus cã a fãcut împotriva lui plângere la Politie, dupã cum ne-au relatat câtiva consãteni. Seara trecutã, în jurul orelor 20.00, bãrbatul a bãut bine la crâsmã si, ametit de alcool, a spus cã merge la fermier la poartã si va da foc la utilajele acestuia. A plecat într-adevãr acolo, unde a fãcut tãrãboi în fata casei acestuia si si-a dat foc, turnând pe el benzinã pe care a aprins-o. Arzând ca o tortã, a început sã tipe, iar fermierul a sãrit sã-l ajute, împreunã cu încã un consãtean care trecea prin zonã cu scuterul. L-au aruncat pe Florin G. într-un sant si l-au stins, aruncând cu nisip peste el. Au sunat la 112 si au chemat pompierii, ambulanta si politia la fata locului.

“Ambulanta tip C1 (TIM) Vaslui a preluat, în apropiere de Crasna, un pacient din localitatea Tutova, în vârstã de aproximativ 45 ani, care a suferit arsuri de gradele I, II si III pe aproximativ 60% din suprafata corpului. Pacientul a fost preluat de pe o ambulantã tip C2 apartinând SAJ Vaslui, Substatia Bârlad. Din primele informatii, pacientul s-ar fi autoincendiat, combustibilul folosit fiind benzina. Starea pacientului este una criticã, acesta fiind predat la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, sedat si intubat orotraheal. Cel mai probabil, pacientul va fi transportat la o unitate medicalã specializatã, în municipiul Iasi. Cercetãrile sunt efectuate de institutiile abilitate în acest sens.”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Florin G., care este în stare foarte gravã, a fost deja transferat în cursul noptii trecute la Clinica de Arsi din Iasi. Politia a deschis un dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã, urmând a face cercetãri pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs autoincendierea.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img