-8 C
Vaslui
09-feb.-2023

S-a înecat în apa Prutului, cu tot cu cal si cãrutã!

- Advertisement -

TRAGEDIE…Un tânãr cioban, din comuna Cârja, de 36 de ani, a fost gãsit înecat luni seara, în apele umflate ale Prutului, cu tot cu cal si cãrutã. Descoperirea a fost fãcutã de politistii de frontierã, care patrulau prin zona Rânzesti – Cârja. Corpul ciobanului a fost scos din apele crescute ale râului Prut, de cãtre politistii de frontierã, ajutati de cei de la ISU Murgeni. Tânãrul înecat lucra ca cioban la Stâna lui Trandafir cum i se mai spune în zonã, împreunã cu un frate de-al sãu. Nu se stie exact cum s-a întâmplat tragedia. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, urmând sã afle cu exactitate cum a murit tânãrul Ionut G.

O tragedie incredibilã a socat satul Cârja, o suburbie a orasului Murgeni. Luni dupã amiazã, Ionut G, de 36 de ani, unul dintre cei mai cuminti, muncitori si seriosi tineri din sat, a fost gãsit înecat în râul Prut, cu tot cu cãrutã si cal.

„Politia orasului Murgeni a fost sesizatã în jurul orelor 15.30, de cãtre o patrulã a Politiei de Frontierã, cã în timp ce patrulau pe raza satului Cârja, au observat în râul Prut, la mal, un cal mort si o cãrutã. La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Murgeni, care au identificat în locul indicat si o pereche de încãltãri. Au fost solicitati cei de la ISU Vaslui si de la Politia de Frontierã, iar în urma cãutãrilor, în jurul orelor 19.30, la aproximativ 10-15 metri de malul apei a fost gãsit un bãrbat, decedat,”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cadavrul gãsit a fost identificat ca fiind Ionut G., de 36 de ani, din satul Cârja. A fost transportat la Medicinã Legalã Vaslui, pentru necropsie si aflarea cauzei decesului. Bãrbatul înecat era cioban, împreunã cu fratele lui, la o stânã dintre satele Râsesti si Cârja. Oamenii din sat sunt îndurerati de moartea tragicã a acestui tânãr despre care toti au numai vorbe frumoase: muncitor, linistit, serios…. Oamenii legii urmeazã sã afle cu exactitate ce s-a petrecut, o primã ipotezã fiind aceea cã Ionut s-a aflat cu cãruta pe malul Prutului, calul s-ar fi speriat, probabil de vreun sarpe si a fugit direct în Prut, iar Ionut a sãrit sã-l scape. Cãruta s-ar fi rãsturnat peste el si astfel s-ar fi înecat si el si calul.

„În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, în care se fac cercetãri în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor privind producerea decesului victimei”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri