spot_img
22.2 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

S-au finalizat lucrările la Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman”! (FOTO)

- Advertisement -

VESTE BUNĂ… S-au finalizat lucrările la investiția „Creșterea eficienței energetice a clădirii Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Elena Beldiman Bârlad”. Lucrările au durat mai mult decât se stabilise ințial în calendarul proiectului, deoarece au fost complexe și au constat în anveloparea termică a pereților exteriori, înlocuirea tâmplăriei exterioare, reamenajarea interioarelor, reabilitarea acoperișului și a subsolului, înlocuirea rețelelor de distribuție a energiei electrice și termice, precum și instalarea de panouri fotovoltaice și panouri solare. Urmează ca personalul să își înceapă activitatea în cel mai scurt timp.

S-a ajuns și la momentul mult așteptat de bârlădeni: finalizarea lucrărilor de la fostul Spital de copii! A avut loc și recepția la terminarea lucrărilor în cadrul proiectului de reabilitare completă a Secției Pediatrie a Spitalului „Elena Beldiman”. Prin urmare, clădirea modernizată va putea fi redată circuitului medical în cel mai scurt timp. Edilul Bârladului, Dumitru Boroș, a participat alături de comisia formată din mai mulți reprezentanți ai proiectantului, constructorului, beneficiarului și alte persoane implicate în acest proiect, la recepția lucrărilor. „Lucrările au durat mai mult decât ne-am fi dorit însă, din fericire, acum s-au terminat. Urmează ca personalul să își înceapă activitatea imediat ce saloanele și cabinetele de consultații vor fi amenajate. Trebuie spus că s-au realizat lucrări complexe în tot imobilul, pe toate nivelele și s-a lucrat la refacerea tuturor instalațiilor electrice, pe de o parte, dar și la reamenajarea interioarelor, anveloparea exteriorului și înlocuirea acoperișului. Această clădire este acum complet funcțională, iar investiția și-a atins obiectivul, și anume creșterea eficienței energetice, pentru care am primit o finanțare nerambursabilă, din fonduri europene, în valoare 4,5 milioane lei. La final de proiect, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în finalizarea acestuia”, a declarat primarul Dumitru Boroș. Reprezentanții Spitalului „Elena Beldiman” au anunțat că vor începe mutarea secției în noua clădire chiar din cursul acestei săptămâni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Încă o mare și importanta realizare marca Boroș.. printre atâtea și atâtea mari realizări, de practic e imposibil să le mai știi numărul.. Bravo,dle primar, sunteți de departe cel mai bun primar pe care l.a avut Barladul vreodată..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.