11.4 C
Vaslui
26-mart.-2023

Sacrificiile pe care le-a făcut Natalie Portman pentru rolul din ”Thor: Love and Thunder!”. Instructoarea ei a rupt tăcerea: ”N-a lipsit de la niciun antremanent!”

- Advertisement -

Natalie Portman, actrița în vârstă de 41 de ani, s-a antrenat timp de zece luni pentru a se pregăti pentru rolul pe care l-a interpretat în ”Thor: Love and Thunder”, iar în această perioadă a urmat o dietă strictă, bazată pe proteine, potrivit instructorului ei.

În cadrul unui interviu pentru Us Weekly, Naomi Pendergast, antrenoare de fitness și director al companiei RPX Fitness, a dezvăluit că Natalie Portman s-a antrenat timp de zece luni pentru rolul interpretat în ”Thor: Love and Thunder”.

”Natalie avea câte cinci sesiuni pe săptămână și nu a lipsit de la niciuna în perioada în care am antrenat-o.”, a povestit ea, potrivit sursei citate.

Antrenoarea a dezvăluit, de asemenea, că principalele țeluri au fost să-i tonifieze actriței brațele și să o ajute să-și sculpteze mușchii abdominali…https://www.filmnow.ro/stiri/sacrificiile-pe-care-le-a-facut-natalie-portman-pentru-rolul-din-thor-love-and-thunder-instructoarea-ei-a-rupt-tacerea-n-a-lipsit-de-la-niciun-antremanent-84310

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.