4.8 C
Vaslui
30-nov.-2022

SALUTÃRI DIN VERONA

- Advertisement -

Farkas si Papp sunt din nou coechipieri

NOROCOS…Dupã trei ani si jumãtate petrecuti la Vaslui, Pavol Farkas îi urmeazã pasii lui Paul Papp în Serie A. Devenit liber de contract în aceastã varã, fostul fundas al Vasluiului a semnat un contract cu gruparea romanã, Chievo Verona. Fotbalistul slovac nu exclude o revenire pe viitor la FC Vaslui, mergând pe deviza: “Niciodatã nu spune niciodatã”

Rep: Ai facut un pas extrem de important in cariera ta, oficial esti jucãtorul echipei Chievo Verona, ce poti sã ne spui?

Farkas: Pentru mine este un pas mare înainte, este fantastic cã am posibilitatea sã joc la echipa Chievo Verona, în Serie A. Dupã pãrerea mea Serie A este una din cele mai bune ligi din lume. Pentru mine momentul ãsta e cel mai important din cariera mea pânã acum.

Rep: Ce asteptãri ai de la tine în noul sezon?

Farkas: Sper sã fiu sãnãtos si sã pot demonstra cã am calitatea pentru jocurile din Serie A.

Rep: Te bucurã faptul ca îl vei avea coleg de echipa pe Paul Papp?

Farkas: Sigur cã da! Pentru fiecare jucãtor este foarte important când are la noua echipã pe cineva pe care sã cunoascã. Pentru mine e foarte bine cã am posibilitatea sã joc cu Paul si la Chievo.

Rep: Cu ce sentiment ai plecat de la Vaslui? Ai rãmas cu un gust amar?

Farkas: Personal îmi pare rãu cã am plecat, cum am plecat. Mã asteptam ca dupã cei trei ani si jumãtate petrecuti aici sã fie altceva. Mã asteptam ca cineva din conducerea clubului sã-mi spunã “multumim pentru tot ce ai fãcut la echipa si baftã în continuare”, dar nu a fost asa.

Rep: Cum a fost perioada pe care ai petrecut-o la Vaslui, ai rãmas cu amintiri frumoase?

Farkas: Perioada pe care am petrecut-o la Vaslui a fost foarte bunã. Am jucat acolo cele mai bune meciuri din cariera mea, am avut posibilitatea sã joc meciuri în Europa League si în campionat. Din punctul meu de vedere a fost o perioadã destul de bunã. Am rãmas cu amintiri foarte frumoase de la Vaslui.

Rep: Ai vreun mesaj pe care ai vrea sa il transmiti suporterilor, celor din conducerea clubului, domnului Porumboiu?

Farkas: Suporterii de la Vaslui au fost fantastici, mie îmi pare rãu cã Vaslui nu a jucat meciurile din Europa League acasã, cred cã dacã jucam la vaslui, venea mult mai multã lumea la stadion!

Rep: Ce le transmiti fostilor colegi pentru noul sezon?

Farkas: Eu le doresc fostilor colegi mult succes în Champions League si în campionat. Am vãzut cã patronul a fãcut multe transferuri, sper ca noii jucãtori sã se acomodeze în echipã si sã facã treabã bunã.

Rep: Te gândesti sã mai revii vreodata la Vaslui?

Farkas: Niciodatã nu zic niciodatã!

Rep: Ieri, Augusto Inacio, fostul tãu antrenor, si-a dat demisia de la FC Vaslui, cum comentezi decizia pe care a luat-o “Mister”? Cum ti s-a pãrut sie ca antrenor?

Farkas: Am citit cã “Mister” si-a dat demisia, mi se pare ciudat, dar la Vaslui este posibil orice. Inacio din puntul meu de vedere a fost unul dintre cei mai buni antrenori din cei pe care i-am avut eu la Vaslui. Antrenamente, sedinte…totul a fost fãcut cu mult profesionalism.

Rep: În mai putin de o sãptãmânã, sotia ta Roberta va aduce pe lume primul vostru copilas, ai emotii? Intentionezi sã-I aduci în Italia?

Farkas: Sigur cã avem emotii! Cel mai important este ca atât bebelusul cât si sotia mea sã fie sãnãtosi. Este primul nostru copil, va fi bãietel si îl va chema David. Când doctorul va spune cã au voie sã cãlãtoreascã, vor veni la mine.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.