Salvarea lui Caro

AGÃTARE… Cei care au crezut cã dupã eliminarea rusinoasã din Cupa României, survenitã în fata unei echipe de ligã secundã, Adrian Porumboiu va trece la mãsuri dure în frunte cu demiterea lui Caro s-au înselat. Finantatorul ‘‘galben-verzilor’’ este decis sã dea credit în continuare actualei bãnci tehnice, si nu datoritã îmbunãtãtirilor aduse în jocul echipei, ci pentru simplul fapt cã printre acestia se aflã si secundul Maqueda, cel despre care Adrian Porumboiu are doar cuvinte de laudã, si cel care este vãzut ca un viitor mare antrenor la nivel european.

Chiar dacã rezultatul rusinos din Cupã, respectiv eliminarea din saisprezecimile competitiei, l-a supãrat la culme pe finantatorul echipei, acesta a decis sã meargã în continuare pe mânã spaniolului Lopez Caro. Adrian Porumboiu a anuntat cã indiferent care vor fi rezultatele sub comanda lui Caro, acesta va fi pãstrat în functie, datoritã faptului cã a adus cu el, în staff-ul tehnic un profesionist adevãrat. Este vorba despre antrenorul secund Juan Jose Sanchez Maqueda, fostul jucãtor al Realului, cel despre care patronul clubului vasluian are numai cuvinte de laudã. Se pare cã acesta a intrat în gratiile lui Porumboiu de la începutul contractului, si ar reprezenta în momentul de fatã singurul argument pentru care Caro este încã în functie.

‘‘Putem sã îi desfacem contractul lui Caro fãrã sã îi plãtim un cent. Nu îl schimbãm însã pe Caro pentru cã în interiorul acestui grup de tehnicieni care au venit odatã cu el, este un antrenor, secund la ora actualã, dar care cu sigurantã, în urmãtorii 3-4 ani va ajunge printre cei mai buni din Europa. Mã refer la Maqueda. A jucat ani buni la Real, a fost coleg cu Hagi acolo. Este un antrenor cum nu gãsesc la ora asta, oriunde as cãuta, indiferent cã as face-o în România sau în altã parte.’’, a declarat finantatorul echipei Adrian Porumboiu.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ