Salvaţi Copiii, strângere de fonduri pentru cumpărarea unei ambulanţe pentru Spitalul Grigore Alexandrescu

Salvaţi Copiii România a lansat un apel de strângere de fonduri pentru cumpărarea unei ambulanţe pentru Spitalul “Grigore Alexandrescu”. Costul este de aproximativ 77.000 de euro.

Salvaţi Copiii România lansează un apel de strângere de fonduri în vederea achiziţionării unei ambulanţe pentru Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, care să fie folosită pentru transferul în condiţii adecvate al micilor pacienţi care necesită o intervenţie medicală.„În acest moment, unitatea medicală are la dispoziţie doar o ambulanţă veche, din 2007, care necesită reparaţii. Salvaţi Copiii România lansează un mecanism de strângere de fonduri sunt necesari aproximativ de 77.290 de euro, pentru o ambulanţă dotată special pentru pediatrie. Celelalte patru ambulanţe aflate în dotare nu sunt funcţionale şi urmează a fi casate, neexistând pentru ele piese de schimb”, se arată în comunicatul transmis de organizaţia Salvaţi Copiii.

Donaţiile se pot face pe www.salvaticopiii.ro/ambulanta sau direct în contul organizaţiei: RO15 RNCB 0071 0114 3479 0005. ….https://www.romaniatv.net/salvati-copiii-strangere-de-fonduri-pentru-cumpararea-unei-ambulante-pentru-spitalul-grigore-alexandrescu_5346573.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ