Șapte PERCHEZIȚII și opt persoane duse la audieri. Vrânceni acuzați de trafic de persoane şi proxenetism în Franța

Şapte persoane pe numele cărora autorităţile franceze au emis mandate europene de arestare, fiind suspectate de trafic de persoane şi spălare de bani, au fost luate pe sus pe poliţiştii de la Crimă Organizată Vrancea.

Ieri, poliţiştii vrânceni, coordonaţi de un procuror de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate şi în baza unui ordin european emis de autorităţile din Franţa, au făcut mai multe percheziţii domiciliare în locaţii de pe raza judeţului nostru, la persoane căutate de autorităţile franceze pentru trafic de persoane. Potrivit unor surse, ar fi fost efectuate şapte percheziţii, iar din locaţiile verificate s-au ridicat telefoane mobile dar şi sume de bani, lei şi euro. De asemenea, anchetatorii au mai găsit şi documente din care rezultă efectuarea unor transferuri de bani din Franţa către România, transferuri ce au fost făcute între membrii grupării infracţionale şi persoane din familiile lor. Totodată, anchetatorii au găsit şi mai multe maşini de lux despre care se crede că au fost achiziţionate cu bani obţinuţi din activitatea de trafic de persoane. La audieri au ajuns mai multe persoane.

Din anchetă a rezultat că membrii grupării, începând de acum trei ani, au exploatat sexual pe teritoriul Franţei mai multe tinere din judeţul nostru, dar şi dintr-un judeţ învecinat. Astfel, persoanele în cauză au câştigat de pe urma victimelor sume importante de bani pe care le-au investit în case şi maşini. …https://monitoruldevrancea.ro/2020/10/14/sapte-perchezitii-si-opt-persoane-duse-la-audieri-vranceni-acuzati-de-trafic-de-persoane-si-proxenetism-in-franta/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ