spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Sase ani de închisoare pentru sadomasochistul de la Perieni! Fiica sa, doi ani cu suspendare!

- Advertisement -

PERVERS LA ÎNCHISOARE…Gheorghe Vasile Brãescu, cel care a violat, bãtut, tâlhãrit, legat si bãgat în sac o prostituatã anul trecut în luna noiembrie, aruncând-o în pãdure ca sã moarã, a fost condamnat la sase ani închisoare cu executare. Condamnarea este datã nu numai pentru faptele acestuia si ale fiicei sale, care l-a ajutat, ci si pentru violentã în familie!! Si fiica sa a fost condamnatã, la doi ani de închisoare cu suspendare. Gheorghe Brãescu, din Perieni, a fost cãsãtorit, are si copii, dar mai are ceva: apucãturi sado-masochiste, oamenii din sat precizând cã este cunoscut ca un tip extrem de violent, iar o partidã „de sex” cu acesta se termina de cele mai multe ori cu administrarea unei bãtãi serioase partenerei. Sentinta datã de judecãtorii bârlãdeni nu este definitivã, ea poate fi atacatã cu apel.

Sentinta datã de judecãtorii bârlãdeni în dosarul de viol, tâlhãrie, lipsire de libertate în mod ilegal si violentã în familie, care îi are ca „autori” pe Gheoghe Vasile Brãescu si fiica sa Georgiana, ambii din comuna Perieni, este una destul de blândã fatã de faptele celor doi inculpati! Gheorghe primeste o pedeapsã cu executare de 6 ani, pedeapsa initialã fiind de trei ani, la care s-au adãugat alte pedepse pentru alte cinci capete de acuzare. Cum fiica acestuia, Georgiana, l-a ajutat pe tatã sã comitã infractiunea gravã, s-a ales si ea cu doi ani de închisoare cu suspendare!

Filmul agresiunii. Detalii socante!

Gheorghe Vasile Brãescu a plecat la Bârlad pe 11 noiembrie 2019, unde a cãutat zona cu prostituate (la iesirea din oras spre Tecuci). Acolo a gãsit-o pe Mihaela B., din comuna Iana, de 27 de ani, care de ceva timp se „mutase” cu „serviciul” undeva pe lângã Tecuci. I-a propus o partidã de sex la el acasã, unde a si adus-o cu un taxi. Din cercetãri a reiesit cã Mihaela B. a mers la el de bunã voie, nu cã a fost rãpitã! Odatã ajunsi acasã, bãrbatul „înfierbântat” a sãrit pe biata prostituatã, cerându-i sã facã sex sãlbatic, cu lovituri si biciuri, numai cã femeia nu a vrut! Asa cã Gheorghe Brãescu a început sã o batã, a întretinut relatii sexuale prin constrângere, a legat-o apoi de mâni si picioare – si a fost ajutat de fiica lui mai mare, care este si ea condamnatã pentru complicitate la infractiunea de lipsire de libertate în mod ilegal si la cea pentru tâlhãrie. Nu a fost destul cât a lovit-o pe Mihaela B., Gheorghe Brãescu si fiica acestuia au deposedat-o de telefon, de bijuterii (cercei, inele) si de o sumã de bani, prejudiciul ajungând la 1000 lei. Dupã ce si-a satisfãcut poftele si a furat tot ce a putut de la prostituata ghinionistã, Brãescu a bãgat-o într-un sac, a aruncat sacul în cãrutã si a dus-o undeva într-o pãdure, între comuna Perieni si comuna Ibãnesti.

Mihaela B. a iesit din sac si a mers prin pãdure pânã în satul Mânzati, comuna Ibãnesti, unde a întâlnit o femeie pe drum si i-a cerut plângând sã sune la politie cã a fost bãtutã, tâlhãritã si violatã. Au sosit anchetatorii care au preluat-o si au dus-o la spitalul din Bârlad, unde a fost examinatã medico-legal. Conform unor surse din comuna Iana, Mihaela B., care are state vechi în profesarea celei mai vechi meserii din lume, se pare cã s-a lecuit de prostitutie, declarând unor apropiati cã nu-i mai trebuie în viata ei asa ceva, îsi va cãuta altã sursã de venit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri