Șase minori au furat mai multe tablete de la școala din Suraia și 700 de lei de la o biserică din comună

MINORI BĂNUIȚI DE FURT, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI

Ieri, 7 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au identificat șase minori, cu vârste între 14 și 17 ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat /Față de doi dintre aceștia, ambii de 17 ani, a fost dispusă măsura reținerii.

În fapt, la data de 13 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unei unități școlare din comuna Suraia, de unde ar fi sustras mai multe tablete, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2100 lei.

Totodată, în cursul  lunii august a.c., cei în cauză ar fi pătruns într-un lăcaș de cult din comuna Suraia, de unde ar fi sustras suma de 700 lei.

Din cercetări a reieșit și faptul că, în perioada septembrie-octombrie a.c., bănuiții ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din aceeași localitate, de unde ar fi sustras, în două rânduri, suma de aproximativ 3300 lei.

În cadrul investigaţiilor, polițiștii au identificat și tânăr, de 19 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat precum și un minor, de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”tăinuire”, prin aceea că ar fi primit de la cei în cauză două tablete, deși ar fi cunoscut faptul că acestea provin din săvârșirea infracțiunii de ”furt”. …https://monitoruldevrancea.ro/2020/10/08/sase-minori-au-furat-mai-multe-tablete-de-la-scoala-din-suraia-si-700-de-lei-de-la-o-biserica-din-comuna/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ