Scandal de proporții în cimitirul Eternitatea din Vaslui: jandarmii au folosit gaze lacrimogene

PUȘI PE SCANDAl… Noaptea de Înviere a fost cu probleme pentru forțele de ordine din municipiul Vaslui, care au intervenit la mai multe lăcașe de cult din oraș. Cele mai mari probleme au fost la cimitirul Eternitatea, unde a fost solicitat sprijinul trupelor speciale din cauza unui grup de aproximativ 15 persoane, care tulbura liniștea și ordinea publică. Pentru a-i dispersa pe scandalagii, jandarmii au folosit inclusiv spray-uri lacrimogene. Și la Biserica „Sf. Nicolae” din oraș, polițiștii au extras din mulțime un tânăr care părea a fi sub influența băuturilor alcoolice.

În legătură cu evenimentul din Cimitirul Eternitatea, Jandarmeria Vaslui a făcut următoarele precizări: “În data de 01.05.2021 în jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii publice la biserica ,,Sfânta Treime” din cimitirul Eternitatea Vaslui, a observat un grup de aproximativ 15 persoane care tulbura ordinea şi liniştea publică. Jandarmii le-au solicitat să respecte prevederile legale, inclusiv cele de prevenire a răspândirii noului coronavirus, întrucât unii nu purtau masca de protecție. Un bărbat a devenit agresiv verbal, fapt pentru care a fost condus la autospeciala jandarmilor pentru sancționarea contravențională. În timp ce aceasta era legitimat, în zona autospecialei s-au adunat mai multe persoane cu scopul de a împiedica sancționarea bărbatului.  În acel moment a fost solicitat sprijinul echipei de intervenție, iar până la sosirea acesteia, pentru controlul grupului agresiv, a fost folosit spray-ul iritant lacrimogen. La sosirea echipei de intervenție, grupul s-a dispersat. Jandarmii au sancționat 2 persoane cu amenzi contravenţionale în valoare de 7500 de lei și sunt continuate cercetările pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor din grup care nu au respectat prevederile legale. ”

 
5 COMENTARII

  1. Da spuneti pe fata ce fel de “cetateni” erau. De astia pe care tot ii toleram, acesti paraziti, membri tribului asiatic carora le-am tolerat de prea multe ori iesirile salbatice. Parazitii astia nu ar trebui sa aiba nici macar dreptul se a se reproduce.

LĂSAȚI UN MESAJ