Scandal între țigani în centrul Iașului, în parcarea Prefecturii! Foto, Live Video

Scandal între țigani în centrul Iașului în parcarea Prefecturii. Mai multe familii de rromi s-au luat la ceartă în parcarea de la Prefectură. Poliția a fost chemată și urmează să ajungă la față locului. Din câte se pare, cearta a început în zonele Ciurea și Grajduri. Ulterior, famiile de țigani s-au întâlnit în oraș unde au reluat scandalul.

Scandal între țigani la înmormântare

ACest scandal între țigani a început în localitatea Grajduri, după ce au fost la o înmormântare în comunitate. După înmormântare s-au dus la un parastas organizat la un bar din zonă, loc unde s-au bătut și și-au spart capul cu sticlele. Batutii au venit la Prefetura pentru a se plânge de ceea ce au pățit. Ferdinand Stănescu, Ferman Stănescu, Marcel Stănescu și Liuba Stănescu sunt cei agresați la barul Raj din Grajduri, în jurul orei 16.00.
Agresorii fiind: Ferdinand Stănescu, Cătălin Stănescu, Mihai Stănescu și Mihăiță Stănescu. La grajduri au fost trimise mai multe echipaje de poliție și mascați.

VIDEO

https://www.bzi.ro/scandal-intre-tigani-in-centrul-iasului-in-parcarea-prefecturii-exclusiv-3968558?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ