spot_imgspot_img
21.7 C
Vaslui
08-iun.-2023

Scandal uriaș între polițiști în sediul Arestului Preventiv! De la ce a pornit conflictul

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Scandal uriaș în sediul Arestului Preventiv! Un polițist și-a dus soția, la rândul ei polițistă, la el la serviciu, doar că femeia nu avea dreptul de a intra în sediul unde lucra soțul ei.

Scandal uriaș între polițiști în sediul Arestului Preventiv! Un polițist și-a dus soția, la rândul ei polițistă, la el la serviciu, doar că femeia nu avea dreptul de a intra în sediul unde lucra soțul ei.

O altă polițistă le-a atras atenția asupra acestui aspect și de aici a început scandalul. Au urmat amenințări și jigniri pe bandă rulantă.

Ce spun oamenii legii

”În dimineața de 08.09.2021, directorul Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă a declanșat verificări cu privire la o posibilă pătrundere fără drept în sediu, a unei femei, care la data de 2 septembrie ar fi amenințat și ar fi adresat cuvinte jignitoare unui agent de poliție (femeie) din cadrul subunității.

Din primele date a rezultat că în seara de 2 septembrie, în jurul orei 22.30, un agent de poliție, din cadrul structurii, aflat în serviciu, ar fi introdus în sediu o persoană, pe care a prezentat ca fiind soția sa. Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la biroul in care își exercita atribuțiile de serviciu agentul (femeie) menționat anterior, iar femeia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare.

A fost identificată persoana în cauză, tot polițist, în cadrul altei structuri.

Toate aceste aspecte au fost consemnate, materialul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru stabilirea situației de fapt și de drept. …https://www.romaniatv.net/scandal-urias-intre-politisti-in-sediul-arestului-preventiv-de-la-ce-a-pornit-conflictul_5790893.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.