15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Şcoli deschise, dar licitaţia pentru teste de salivă nici nu a fost anunţată. Raed Arafat: „Aşteptăm specificaţiile”

Rămânerea şcolilor în format fizic şi la rata de incidenţă de 6 la mie a fost condiţionată de testarea elevilor cu teste din salivă după ce testarea cu „antigen” a fost un eşec. Din păcate, nici licitaţia nu a fost deschisă pentru aceasta.

Şcoli deschise, dar testarea a ramas în aer. Raed Arafat a fost întrebat sâmbătă  când ar putea fi achiziţionate testele din salivă pentru testarea elevilor în şcoli. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă afirmă că, după ce vor fi primite specificaţiile pentru testele din salivă pentru screening-ul elevilor ONAC va porni licitaţia, pentru a primi în cel mai scurt timp aceste teste.

„În momentul în care primim specificaţiile testelor şi ştiu că deja Ministerul Sănătăţii deja a acţional la nivelul Agenţiei Naţionale a Medicamentului, ca să ne dea specificaţiile, deci în momentul în care le avem, ONAC va porni licitaţia (…) şi sper să primim în foarte scurt timp primele cantităţi din aceste teste”, a declarat şeful DSU. …https://www.romaniatv.net/scoli-deschise-dar-licitatia-pentru-teste-de-saliva-nici-nu-a-fost-anuntata-raed-arafat-asteptam-specificatiile_5853783.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here