Se plimba cu o masinã de Anglia, fãrã permis de conducere, prin zona de frontierã!

DE NECREZUT….Un individ de 31 de ani, din comuna Berezeni, s-a crezut mai tare decât îi permite legea si a iesit la plimbare pe ulita satului cu o masinã cu volan pe dreapta! Si-a dat nas în nas cu …politistii de frontierã din cadrul Sectorului Politiei de Frontierã Berezeni. Când i s-au cerut documentele, „englezul” de la volan s-a dovedit a fi… infractor. Nu avea permis auto pentru nicio categorie! Acum este cercetat penal.

La sfârsitul sãptãmânii trecute, pe timpul desfãsurãrii unei misiuni specifice de supraveghere si control, un echipaj al politiei de frontierã din cadrul Sectorului Politiei de Frontierã Berezeni – I.T.P.F. Iasi a oprit pentru control, pe raza localitãtii Stuhulet, comuna Berezeni, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetãteanul român D.R., în vârstã de 31 de ani. „Cu ocazia efectuãrii controlului de frontierã, conducãtorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care politistii de frontierã au efectuat verificãri suplimentare. În urma verificãrilor efectuate, colegii nostri au constatat cã D.R. nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Politistii de frontierã efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de cãtre o persoanã care nu posedã permis de conducere.”, a precizat subcomisarul de politie Irina Miricã, purtãtor de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.
1 COMENTARIU

  1. Bagamias pula în minciunile voastre de boschetari care habar nu aveți sa scrieți sa va iau tot saitu în pula de boschetari intii cereți informați concrete și nu mai mâncați căcat din gura lua a-și saitul în pula masina a fost luata de pe deal nu de pe strada publica o sa ne vedem la tribunal și administratorul la acest sait va avea de plătit niște daune

LĂSAȚI UN MESAJ