Secretele din spatele sinuciderii preotului din Iași! Mesajul de adio explică suferința uriașă prin care trecea! Nu a apucat să ajungă la primul termen al procesului de divorț pe care soția sa l-a deschis recent!

Crauciuc Cabur Imanuel Liviu, preotul paroh din Coarnele Caprei, s-a sinucis joi seara în casa pe care o deținea în Galata. Vestea a căzut ca un fulger și puțini au fost cei care au crezut că este adevărat. Polițiștii au deschis o anchetă și trebuie să afle ce s-a întâmplat. Surse din cadrul anchetei au precizat că preotul a lăsat și un bilet de adio

Crauciuc Cabur Imanuel Liviu, preotul paroh din Coarnele Caprei, s-a sinucis. Nimeni nu înțelege cum a ajuns preotul să facă asta, însă există câteva scenarii. Cert este că joi seara, în jurul orei 20:00, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că preotul a fost găsit spânzurat în podul casei. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, la fel și polițiștii. Pentru preot nu s-a mai putut face nimic. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru necropsie.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă se pare că nu există nicio urmă care să arate că ar putea fi vorba despre o mână criminală. Enoriașii au spus că nu știu ce s-a întâmplat în familia preotului, însă toți vorbeau de ceva neînțelegeri între acesta și soția lui. Aceste neînțelegeri chiar au existat. Există mai multe plângeri și procese deschise în familia Crauciuc. Cel mai recent proces este cel de divorț, deschis de soția preotului, în urmă cu câteva luni.

Cerere de divorț, depusă de soția preotului paroh

Pe 13 august 2020, Raluca Crauciuc l-a dat în judecată pe preotul Liviu Crauciuc, cerând divorțul de acesta. Astfel, femeia le solicită magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să dispună desfacerea căsătoriei, stabilirea domiciliului copilului minor, acordarea unei pensii de întreținere și exercitarea autorității părintești. De altfel, Judecătoria Iași nu stabilise încă un prim termen al procesului de divorț, urmând să facă acest lucru. Mai apoi, judecătorii ar fi audiat toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. Pe de altă parte, acum, magistrații vor închide dosarul de divorț, în contextul în care preotul pârât a decedat.

Ordin de protecție solicitat de soția preotului

Pe 31 iulie 2020, Raluca Crauciuc le-a cerut judecătorilor să dispună emiterea unui ordin de protecție pe numele preotului, dar și pe numele mamei lui. … https://www.bzi.ro/secretele-din-spatele-sinuciderii-preotului-din-iasi-mesajul-de-adio-explica-suferinta-uriasa-prin-care-trecea-nu-a-apucat-sa-ajunga-la-primul-termen-al-procesului-de-divort-pe-care-sotia-sa-l-a-des-4088086?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ